Mate027 kérdése:
Hogyha vagyok olyan aljas h egyik vega barátomnak (lány) komolyan kcisit töb mint 2 éve nem evet húst és csinálok neki egy koktél és teszek bele egy kis sült húst úgy bele doboma töbi kőzé! Lesz valami baja?
Figyelt kérdés
ma egész nap ezen veszekedtünk egyik haverommal xD2010. okt. 7. 16:43
11/21 anonim válasza:
1. a vegáknak jó az orra, és a hús elég erős szagú. Kb. mintha te egy döglött madarat vagy rohadó valamit találnál a kajádban. Feltűnne nem?
2. simán lehet, hogy megy tőle a hasa egy két napig, mert az emésztése elszokott őle.
3. ezek után garantáltan nem állnék szóba veled te tapló.
12/21 A kérdező kommentje:
xD
2010. okt. 8. 18:52
14/21 A kérdező kommentje:
Én ezt csak kérdeztem!Azt egy szóvalsem írtam hogy
meg is csinálom!!!!!!!
2010. okt. 9. 10:48
15/21 anonim válasza:
Remélem is, mert e-licselés lesz belőle.
16/21 A kérdező kommentje:
micsodaa??
2010. okt. 9. 19:32
17/21 anonim válasza:
Na mi van Mátéka? Nem tudod mit jelent? :D
xD L:|
18/21 A kérdező kommentje:
Licselés?:O esetleg lincselés nem?
2010. okt. 11. 15:54
19/21 anonim válasza:
ha én lennék a csaj helyében, annyi minimum, hogy tökön rúglak, aztán meg beverem a fejed az asztalba. Ha engem akarna valaki megetetni egy állat tetemével, azzal tutira nem állnék többet szóba. És bármennyire is tagadod, az értelmi és érzelmi szinted nem nagyobb egy 10 évesénél.
L/14
20/21 anonim válasza:
A legtöbb vega egy műmaier csak akkor kezdene látványosan öklendezni amikor meglátja mi az. Én leszarnám simán beledarálnám neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!