Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A vegánok otthon a családnak...

A vegánok otthon a családnak csak vegén ételeket készitenek? Aki a gyereke születése előtt is vegán volt az soha nem adott a gyerekének állati eredetű ételt?

Figyelt kérdés
Olyan családra gondolok ahol csak 1 ember tartja a vegán étrendet, a többiek nem. Hogyan főztök? 2 félét minden nap?
2023. jan. 31. 02:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Mondjuk szerintem meg teljesen nyilvánvaló hogy nem főzök olyasmit amit magam nem eszek meg, eleve a kóstolás stb miatt. Fordítva se akarnám, hogy olyan főzzön nekem egy fogást aki nem hajlandó megenni.

2023. febr. 1. 09:49
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
#3 A férj is főzhetne.
2023. febr. 8. 12:56
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem manapság már nagyon kevesen tudnak főzni, elenyésző az arányuk, ezért is élnek meg olyan jól az éttermek, büfék stb. Effektíve szerintem lemennek kajálni valahova és mindenki azt eszik, amit választ. Szerintem ma már ez így megy. Bár kíváncsi lennék sokan ezt miből finanszírozzák, mert nekem tuti nem ütne a fizetésemet, ha mindig máshol kajalnek..
2023. ápr. 9. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!