Ha otthon készítenétek hamburgert, mit raknátok bele?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 22:01
1/9 anonim válasza:
Holnap pont hamburger lesz a menü :)
Teriyaki vega burger.
A pogácsa zab, tört bab, főtt burgonya, napraforgómag, fokhagyma, hagyma, fűszerek keveréke, nagyon finom ropogós kívül és belül szaftos.
Erre kerül a teriyaki szószban megpirított shiitake gomba, majonéz, sok-sok zsázsa és egy kevés saláta.
Tudom elég rendhagyó, de isteni :)
2016. ápr. 29. 22:07
2/9 anonim válasza:
Egészségére az elsőnek, de egye azt csak ő!
Ritkán készítek itthon, mert a marhahús elég drága. Darált marhahúst, sót, borsot, gyömbért, tojás jól összedolgozok és kisütöm a mikróban. A zsömlébe a hús mellé salátát, zöldséget stb. teszek még.
2016. ápr. 29. 22:21
3/9 anonim válasza:
na mi máshogy csináljuk, mint ahogy az első írja, bár az is finomnak tűnik :D fasírtot laposabbra nyomunk, kisütjük, ez lesz a hús része, kicsit fűszeresebbre szoktuk ilyenkor. mindig felvágunk paprikát, paradicsomot, jégsalátát, uborkát, meg ami van itthon, telerakjuk vele a pékségben kapható, nagy édes puffancsot, és ebbe még megy ketchup, mustár, majonéz, és isteni lesz :D
Köszi, ez ráfért az itteni mentalitásra... komolyan nem értem, mit kellett lepontozni a válaszomon,írtam is, hogy rendhagyó, de én így készítem. Nem ez volt a kérdés, hogy MI mit raknánk bele...?
Juhé, mennyi vega opció :) én is vegát (egész pontosan vegánt) készítenék (szoktam csinálni) lencséből készült fasírttal, salátával, paradicsommal, pirított hagymával, kecsuppal és tojásmentes majonézzel nekem, a páromnak meg még vegán sajt (violife olvadós) is megy bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!