Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Aki vegán az semmi körülmények...

Aki vegán az semmi körülmények közt nem eszik hust?

Figyelt kérdés
Pl vendégségben vagy de nincs olyan étel ami vegán lenne. Eszel vagy éhesen mész haza?
2023. jan. 30. 02:32
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%

Annak üzenem, aki szerint a rizs nem fér bele: akkor egyél csak hullott gyümölcsöt a saját kertedből, azzal nem ártasz senkinek. Ez a legszélsőségesebb irányzat.

Attól, hogy neked nem fér bele a rizs, attól az még vegán, mert nem tartalmaz állati eredetű terméket. Ennyi. Akkor is ezt jelenti a vegán szó. Te egy szigorúbb életmódot követsz, az a te dolgot, attól a vegánságot nem definiálhatod felül.

2023. jan. 30. 11:10
 22/27 anonim ***** válasza:
14%

Még 1-2 ilyen eszmefuttatás, és éhenhalasztod a vegánokat :D

Persze csak azokat akik elismerik, hogy igazad van...

2023. jan. 30. 11:11
 23/27 anonim ***** válasza:
84%

Vegán legfeljebb akkor eszik húst, ha közvetlenül az éhhalál szélén áll, és tényleg az élete múlik rajta. Vagy még akkor sem.

Sok vegetáriánus is így van a hússal. De előfordul olyan, aki nagyon ritkán vendégségben eszik egy kis húst, mert nem tartja olyan szigorúan a diétát, és nem akar emiatt összeveszni a rokonaival. Vegánok között nem valószínű, hogy lenne ilyen.

2023. jan. 30. 11:13
 24/27 anonim ***** válasza:
21%

Engem speciel teljesen hidegen hagy, ki hogy szeret táplálkozni, de ez az állatok miatt nem fogyasztok ostoba elmélet ezer sebből vérzik.

Mondja inkább azt, hogy nem ízlik neki, nem egészséges, stb. Azt megértem, mindenkinek más ízlik.

De amikor valaki csak egy felkapott elv miatt von meg magától rengeteg hasznos táplálékforrást, az azért kapjon már a fejéhez, és gondolkodjon el mennyi értelme van ennek.

Azért a majonéz és az állati zsírban sült krumpli kerülése az már tényleg bullshit a köbön..

Mellesleg sokra mennek az önsanyargatással, ha a népesség 90%-a húst hússal eszik. Roppant logikus gondolkodásra vall.

Lehet lepontozni, ha valaki magára ismert.

2023. jan. 30. 16:29
 25/27 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

Ezt úgy írom hogy én nem eszek húst, de vendégségben ha nincs más akkor eszek belőle, viszont így soha nem is nevezném magam vegának/vegánnak.

Aki vegán az kb a komoly éhhalál veszélye esetén meg önvédelemből ölhet állatot.

2023. febr. 1. 09:56
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Vegetáriánus vagyok, nem vegán, de aki tényleg vega/vegán, az nem fog húst enni sehol. Az nem egy ideiglenes diéta.

Nem járunk gyakran vendégségbe, főleg nem úgy, hogy valakinek a lakására megyünk, így ez a probléma még velem nem fordult elő. Olyan volt, hogy valami után volt egy kis étkezés, ott csakis húsos kaják voltak, nekem maradt a pogácsa… Éttermekbe sem járok gyakran, de ha igen, azért mostanság már 1-2 húsmentes opció szokott lenni, bár én vegaként eszek rántott sajtot meg pl. tojásos nokedlit, aki vegán, annak ez nehezebb.

2023. febr. 4. 17:38
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszik. Van ilyen ismerősöm. Inkább meghalna.
2023. febr. 20. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!