Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért nem szoktak az állattart...

Miért nem szoktak az állattartás ellen(kutya/macska) felszólalni vegák/vegánok?

Figyelt kérdés
Majdnem minden háznál vannak kutyák/macskák és ezen állatoknak ekkora mennyiségben jelentős a hús igénye, tehát ha emberek nem is fogyasztanának akkor is a kutyák macskák miatt tovább kellene mészárolni és szenvedést okozni a többi állatnak.

2023. jan. 18. 11:07
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

18,

Itt a lényeges rész hogy utópia amiért sok vega és vegán nem eszik húst, mert ha minden ember felhagyna a húsevéssel akkor is maradna az ipari húsgyár hogy az emberek kutyai és macskái jól lakjanak

2023. jan. 21. 10:25
 22/41 anonim ***** válasza:
71%

Ja szóval jól sejtettem, hogy nem kérdés volt, hanem provokáció👏

Tudod, ha ennyi válasz nem volt elég, akkor a te fejeddel van a baj, mert nagyon jó válaszokat kaptál.

2023. jan. 21. 11:06
 23/41 A kérdező kommentje:

Tehát ember nélkülözzön, a kutya viszont kapja a legnemesebb húsokat annak ellenére hogy nélkülözhetné a húst mint az ember.

Az ember is tud nagyon beteg lenni ha nem jut húshoz és a hús nélküli táplálkozása nem tökéletes

2023. jan. 21. 11:10
 24/41 anonim ***** válasza:

'a kutya viszont kapja a legnemesebb húsokat annak ellenére hogy nélkülözhetné a húst mint az ember."

Múltkor még oldalakon keresztül anyáztátok a vegánokat itt, hogy a kutyát ne akarják húsmentesen etettni.

2023. jan. 21. 11:17
 25/41 A kérdező kommentje:

Én nem, csak a macska obligált húsevő.

Míg a kutya amelyek betegek lettek húsmentesen az a gyümölcsön nevel csecsemőhöz hasonlítható, rosszul össze állított étkezés

2023. jan. 21. 11:20
 26/41 anonim ***** válasza:
37%

Kedves kérdezö! 😃 engem nem érdekel, én biztos nem hagyom ki senki és semmi kedvéétt a húst, mert az az állítás, hogy az ember jól él hús nélkül teljesen hülyeség. Túl él igen, de nem él igazán. Nem fogom a szervezetem zöldségekkel gyümölcsökkel eltelíteni, ha ehetek finom vadhúst, jó szarvast és vaddisznópörköltet, csirkét, tojást és finom leveseket melyek alapja hús. Az állat azért van, hogy megegyük, legyen az vad vagy haszonállat, ami fogyasztásra alkalmas és nem HÁZI kedvenc (kutya, macskas stb) azt ŕn szivesen megeszem és nem mondok neki nemet azért mert a nyuszi cuki a marha meg szörös és nagy.

Provokatív kérdésre provokatív válasz. Megyek is venni nyulat!

2023. jan. 21. 15:46
 27/41 A kérdező kommentje:
Én is eszem húst de elméletben lehetséges megélni hús nélkül ha jól van összeállítva az étrend, egyed a nyulat, tiszta száraz, a kacsa és liba finomabb
2023. jan. 21. 15:52
 28/41 anonim ***** válasza:
66%
Engem továbbra is érdekel,hogy akkor szerinted mit kéne csinálni a kutyákkal/macskákkal, de feltűnően nem vagy hajlandó válaszolni :D
2023. jan. 24. 17:21
 29/41 A kérdező kommentje:

Te magad válaszoltad meg a kérdést, a kutyák és macskák miatt a húsgyárak ugyanúgy fognak müködni mint eddig, ha emberek nem is esznek akkor is utópia marad a szenvedésmentes föld.

Márpedig minden háznál van már egy kutya vagy macska, söt általában a családban mindenkinek van egy kis húsfaló kedvence. A menhelyek is dugásig teli vannak. Ezeket bizony etetni kell, sőt évről évre egyre több a kóbor is.

Át kellene nagyon gondolni a húsevő állatok tartását

2023. jan. 24. 17:23
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Az állatok nem finnyásak, nekik rovar alapú táp is tökéletes lenne, nem kellenének mindenképpen a “legnemesebb húsok”.

Továbbra is várom a válaszod, hogy szerinted mi lenne a jó megoldás. Gyanítom kiirtani a kutyákat-macskákat.

2023. jan. 24. 17:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!