Boltokban kapható vegán gofri? Ha igen, melyikben?
Ha vegan vagy, ne vagyj nem-vegan etelekre, potlekokra, csinald rendesen: vegan receptek, vegan alapanyagok. A gofriba tojas es tej kell, ha ezeket elhagyod nem lesz gofri, se izre, se kinezetre.
Vagy, ha ez nem tetszik, kezeltesd az etkezesi zavarodat.
Kérdező aki vegán az kisérletezik. A családomban vannak vegánok és összejöveteleknél komoly fejtörést okoz a vendéglátásuk. Persze csinálhatnék baromi egyszerű dolgokat, ha éppen ők az ünnepeltek akkor ők is megérdemlik a figyelmet.
Ahogy a palacsinta úgy a gofri is sikerül. Helyettesítsd őket és lesz gofrid. Jobban jársz mint a bolti vacakkal.
#1. Azért, mert 15 évben egyszer eszembe jutott, hogy esetleg, de csak esetleg ennék gofrit, nem kellene ekkora patáliát csapni. Amúgy semmi közöd hozzá.
#2. Igen, persze, tudom, én is sokáig kísérletezgettem, amikor itthon még alig volt ilyen étrenden ember.
De aztán átálltam a - szerintem - egészségesebb kajákra, inkább főleg zöldség, gyümölcs.
Sok gabonát, kristálycukrot, stb-t kizártam. Nem teljesen nullára, inkább voltak "korszakok".
Pl. karácsonyi diós tekercset sem készítek már sok éve, stb.
De ritkán nekem is megjön a kedvem vmi junk foodhoz. (Sajnos.)
Végül persze most sem ettem gofrit és már nem is fogok, de ha lett volna vhol vegán g, talán beruháztam volna.
#3. Köszönöm szépen! Így jártam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!