Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Kész szejtánból mit csináljak?

Kész szejtánból mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ma egy gyors kaja kéne, arra gondoltam hogy valamilyen Uncle Bens szószt ráborítok a kockákra. Ez nem rossz, tofuval működik. Elég előtte a kicsomagolt, szejtán kockákat serpenyőn picit átmelegíteni, pirítani?

A szejtánból egyébként mást is tervezek csinálni, de nem ismerem egyáltalán, csak jól nézett ki a boltban. Jó lehet az is, ha hagymára rádobálom a csíkokat, sózom, borsozom, paprikázom? Tényleg teljesen úgy kell kezelni mint a húst? Neked mi a kedvenc recepted szejtánnal?

2022. nov. 17. 12:51
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Kb mint a csirkemell úgy viselkedik.

Serpenyőben megsütve is mennyei, vagy be lehet panírozni.

Hamburger is lehet belőle, pörkölt, curry, ilyen nuggets...

2022. nov. 17. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
NEm tudom, ez a szejtán száraz vagy lében van, ha az elözö, akkor feltehetöen be kell áztatni és elöfözni, ha - ami valószínübb számomra - van leve, akkor teljesen jó, ahogy gondoltad, de mindenképpen kell kis idö, mire beveszi az ízeket. (Felénk mindkét változat létezik, ezért nem tudom konrétan)
2022. nov. 17. 12:58
 3/10 anonim ***** válasza:
36%

Ezt igazából otthon is meg tudod csinálni, pofon egyszerűen. Sosem vettem boltból szejtánt.

Pl

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 17. 13:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Meg is fogom csinálni. Ezt pont olyan helyzetekre szántam, mint a mai, hogy viszonylag későn tudok ebéddel foglalkozni, és már nincs kedvem kutyulni. Köszi a válaszokat.
2022. nov. 17. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy tipp, ha összekutyulsz egy nagy adagot, azt részletekben le lehet fagyasztani, utána bármikor kéznél van
2022. nov. 17. 14:51
 6/10 A kérdező kommentje:
5: ez jó, köszi
2022. nov. 17. 15:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Megettem uncle benssel, előtte serpenyőben pirítottam, teljesen jó volt
2022. nov. 17. 15:30
 8/10 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Bakonyi szejtánszelet?

[link]

2022. nov. 18. 00:44
 9/10 A kérdező kommentje:

Ez a bakonyi is nagyon jónak tűnik. A szejtán felét ettem meg ma, jövőhétre betervezek egy bakonyit.

Jöhetnek még receptek, ha van :)

2022. nov. 18. 01:05
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Gaakorlatilag minden szószós, szaftos ételben helyettesítheted vele a húst, ömagában sütve nekem nem annyira jön be.
2022. nov. 18. 08:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!