Milyen növényi süthető zselésítő anyagok vannak?
Próbáltam az agar-agar port de az hő hatására elolvadt, próbáltam utána a pektin port is de az kevés folyadék hatására is sűrű masszává vált és nem oldódott fel főzés hatására sem.
Használatához leginkább lekvárok esetén találtam leírást.
Ha valaki tudd akkor abban is segíthet hogy mit ronthattam el a pektinnel.
Nekem a pektinnel sose volt problémám. Lekvárba tettem mindig és sosem volt csomós. De a helyedben megpróbálnám megint úgy hogy előtte feloldod kevesebb folyadékban és ászurod
Meg egy lehetoseg a kukoricakemenyito. Pudingokat mindig abbol csinalok es eleg zseles szokott lenn8
#5
Ugyan nem engem kérdeztél de szerintem pl rohadtul undorító. De aki vegán az se ehet zselatint. Lehet hogy van aki érzékeny rá vagy nem szereti, stb.
#7
Mert számomra undorító amiből készül, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!