Süthető a hurka-kolbász, savanyúkáposzta és a krumpli egyben sütőben?
A savanyú káposztát én nem tenném bele.
Alulra a felszeletelt krumli, rá a hurka-kolbász, s tetejére fólia 180 fokon kb. fél óra.
#3
Minden oda tud égni, ha sokáig aszalod nagy lángon.
Gyakran készítek IGAZI toros káposztát, amiben szelet sült húsok és/vagy hurka-kolbász van, sült savanyú káposztával és még soha nem égettem oda.
Valóban jól írja a 2-es, így szokták többnyire.
Én csak azért teszem a káposztát a hurka-kolbász alá, mert ha a tetején sül, akkor nagyon száraz lesz, a hurka meg nem lesz ropogós bőrű.
Igaz, én krumplit ebbe nem teszek, de ha neked így van előírva, akkor legalulra a káposzta, erre a hurka-kolbász, mellé a résekbe a krumpli. A káposztának kell a legtöbb sütési idő, amikor az jó, akkor már minden jó. A hurka kifolyó zsírja ízesíti a krumplit és a káposztát.
Figyelj a sütő hőfokára és az időre, akkor nem fog odaégni!
#6
Tök mindegy!
Ha ki akar repedni ki fog így is, úgy is, ha nem akar, akkor meg nem fog, így se, úgy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!