Mennyi pénzt adnátok maximum 100 g aszalt almáért?
Nem is az a fő kérdés, hogy mennyit adnának érte, hanem az, ami az eddigi válaszok is sejttetnek: nincs rá nagy kereslet.
Az aszalt gyümölcsöket viszonylag kevesen keresik, vásárolják, és ők is többnyire csak alkalmi jelleggel, ráadásul az aszalványok között az alma valahol a sor végén kullog.
Alkalmanként szoktam venni aszalt gyümölcsöket, szilvát, meggyet, barackot, de almát soha nem vettem még aszalva.
Az almához télen is hozzá lehet jutni "frissen", ha nincs otthon.
Az alma aszalásban nem látok üzletet, egyszerűen nincs rá kereslet.
A szárított almachips nem olyan rossz, nem tudom, hogy arra gondolsz-e.
A kérdés: saját alma, vagy boltban vett alma? Ha házi almát aszalnád, talán ismerősöknek tudnál adni, de pénzért nem lenne sem legális, sem reális. Persze saját pálinkát sem lenne szabad árulni... viszont arra van kereslet, nem hiszem, hogy bárki venne aszalt gyümölcsöt ismerőstől. Ha esetleg van valami vállalkozásod, amivel legálisan tudnád ezt csinálni, akkor hajrá.
De ezek a gépek tényleg csak ilyen szemkiszúrásnak vannak, hogy 'jaj de jó, aszalunk itthon gyümölcsöt' de csak annyira éri meg, hogy szórakozz egy kicsit. Ipari gép kellene ahoz, hogy megérje.
Esetleg még olyat tudnék elképzelni, hogy apróbb kockára vágod és úgy aszalod. Szálas teával és egy kis darabos fahéjjal keverve lehet, hogy jobban megérné és nagyobb igény lenne rá, főleg most, hogy közeleg a tél.
Habár nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!