Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mennyi pénzt adnátok maximum...

Mennyi pénzt adnátok maximum 100 g aszalt almáért?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 19:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
300 ft-ot, kevés?
2022. szept. 2. 19:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Most számolgattam, házi kis aszalóm van, keveset lehet egyszerre csak vele és sokáig tart. Legalább 4-500-ért kellene adnom, de úgy se nagyon érné meg, meg nem tudom mennyien vennének. A boltban az 50 g-osak vannak 3-400 körül.
2022. szept. 2. 19:38
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Zéró. Semmit.
2022. szept. 2. 19:56
 4/15 anonim ***** válasza:
87%
Én semmit, mert van saját.
2022. szept. 2. 20:15
 5/15 Zsolt32bp válasza:
68%
Egy büdös forintot sem, utálom az aszalt gyümölcsöt
2022. szept. 2. 20:15
 6/15 anonim ***** válasza:
91%
A kis házi aszaló arra jó, hogy magadnak aszalgassál gyümölcsöket. Ha üzletszerűen akarod csinálni, akkor érdemes beszerezni egy nagyobbat.
2022. szept. 2. 20:43
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
0 Ft
2022. szept. 2. 20:46
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit
2022. szept. 2. 22:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem is az a fő kérdés, hogy mennyit adnának érte, hanem az, ami az eddigi válaszok is sejttetnek: nincs rá nagy kereslet.

Az aszalt gyümölcsöket viszonylag kevesen keresik, vásárolják, és ők is többnyire csak alkalmi jelleggel, ráadásul az aszalványok között az alma valahol a sor végén kullog.

Alkalmanként szoktam venni aszalt gyümölcsöket, szilvát, meggyet, barackot, de almát soha nem vettem még aszalva.

Az almához télen is hozzá lehet jutni "frissen", ha nincs otthon.

Az alma aszalásban nem látok üzletet, egyszerűen nincs rá kereslet.

2022. szept. 3. 07:14
 10/15 Z ***** válasza:
100%

A szárított almachips nem olyan rossz, nem tudom, hogy arra gondolsz-e.

A kérdés: saját alma, vagy boltban vett alma? Ha házi almát aszalnád, talán ismerősöknek tudnál adni, de pénzért nem lenne sem legális, sem reális. Persze saját pálinkát sem lenne szabad árulni... viszont arra van kereslet, nem hiszem, hogy bárki venne aszalt gyümölcsöt ismerőstől. Ha esetleg van valami vállalkozásod, amivel legálisan tudnád ezt csinálni, akkor hajrá.

De ezek a gépek tényleg csak ilyen szemkiszúrásnak vannak, hogy 'jaj de jó, aszalunk itthon gyümölcsöt' de csak annyira éri meg, hogy szórakozz egy kicsit. Ipari gép kellene ahoz, hogy megérje.

Esetleg még olyat tudnék elképzelni, hogy apróbb kockára vágod és úgy aszalod. Szálas teával és egy kis darabos fahéjjal keverve lehet, hogy jobban megérné és nagyobb igény lenne rá, főleg most, hogy közeleg a tél.

Habár nem biztos.

2022. szept. 3. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!