Vegánok! Akik nem csak étrendben, hanem életmódban is vegánok szeretnének lenni. Hangya ügyben mit tennétek? ⤵️
Hangyák - de sok - bejöttek a szobába. Nem egyszeri alkalom, hanem nap nap után.
A rések korábban különböző módokon, most pedig falazóhabarccsal be lettek kenve, tömve. Remélem, hogy azon nem tudnak majd átrágni.
Szárnyas hangya és vsz fáraóhangya.
De voltak, akik mérget javasoltak.
Reméljük, hogy a mostani habarcs elegendő lesz. De ha nem lenne, milyen ötleteitek vannak?
Van a behordós csalétek ami nem öli meg őket, hanem behordják a királynőnek, aki meddő lesz.
Igazából ez a fáraónál a kezdeti invázió után hatásosabb is, mivel ha csak beszórod a dolgozókat akik nem mennek vissza, a királynő még jobban belelendül.
Kerti hangyánál érdemes a bejutási helyeket beszorni, egy pár meghal, de utána nem mennek arra, maradnak kint.
Ez mondjuk elgondolkodtató, az biztos. A kullancsot se szedje ki magából senki, mert akkor megdöglik. Meg a bakteriális fertőzéseket sem szabad kezelni, hiszen elpusztulnak.
Tanuld meg az agykontrollt, és üzenj nekik telepatikusan: "Kedves hangyák, kérlek, hagyjátok el az otthonomat, köszi."
Én amúgy nem vagyok vegán, simán kiszórom a hangyairtót, meg kiózonozom a helyiséget, ha megjelennek, de hát az én vagyok. Az ózont pl neked is ajánlom, az vegyszer nélkül öli meg a kis rohadékokat.
Szerintem az lenne a lényeg, hogy a kérdező nem megölni, hanem csak távol tartani/elűzni szeretné őket.
A már korábban említett fahéj mellett szóba jöhet az ecet, a citrom, és egyéb illóolajok. Kérdező, itt írnak ezekről. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!