Miért lettél vegetáriánus?
Én ezt gondolom a leginkább fenttartható, leginkább egészséges táplálkozásnak. Ilyen egyszerű.
Versenysportolóként rendkívüli módon fontos számomra az egészséges táplálkozás. Az évek alatt folyamatosan próbálkoztam sok mindennel, folyamatosan csiszolódott az étkezésem, de a végén csak az jött, hogy a növényi étrendnél nincsen optimálisabb. Időnként előfordul, hogy vendégségben megeszek egy-egy csirkemellet. Néha beleeszek barátnőm rántottájába. Van olyan, hogy bekapok édesanyámnál egy sütit, amiben mondjuk van tejszín, de ezek szökőévente egyszer. Magamnak csak növényi élelmiszerekkel dolgozok. Nekem így jó. Ha másnak nem, szíve joga. Nem térítek senkit.
Mert súlyos étkezési zavaros lettem, és egy idő után a húsféléket is teljesen skippeltem (egyébként erre tértem vissza legkésőbb a gyógyulás alatt).
Amióta meggyógyultam ismét mindent eszem.
Nem vagyok ugyan vegetáriánus, de érdemes lenne kipróbálni.
Az biztos, hogy jót tenne az egészségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!