Vegák, Vegánok! Ti esztek bacon vagy másmilyen hús ízesítésű kekszet vagy valami mást?
Nem a hús ízével van bajom, ha nem azzal, amibe az előállítása "kerül" (nem csak anyagiak, nyilván). Nem tudok elképzelni olyan terméket, amit baconízűvé tesznek és ne követelne ilyen áldozatokat (mint a szr termék legyártása). Természetes dolgokat eszek, olyan ízűeket, amilyenek azok alapjáraton: zöldségek, gyümölcsök, pl. a földimogyorót sem szeretem sósan, vagy a szejtánt sem ízesítem semmivel, megsütöm magában vagy köretnek dobok mellé zöldségeket, azok végülis átadják az ízüket ilyenformán, de max. ennyi.
Ez az én ízlésem és választásom volt, de ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma vegán sem.
Ízesítés nélkül leginkább semmilyen íze sincs, mint a sokat rágott rágógumi. (Nem leminösítés, hanem tényleg íztelen)
Viszont ezért jobb a szejtánt már eleve ízesítve készíteni, legalább sót szokás beledolgozni, utána pedig ízesített zöldséglében elöfözni, akkor kifejezetten jó ízü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!