Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák, Vegánok! Ti esztek...

Vegák, Vegánok! Ti esztek bacon vagy másmilyen hús ízesítésű kekszet vagy valami mást?

Figyelt kérdés

#vegetarianizmus #vegán #vega #Hús ízesítés
2021. szept. 4. 20:35
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

Nem a hús ízével van bajom, ha nem azzal, amibe az előállítása "kerül" (nem csak anyagiak, nyilván). Nem tudok elképzelni olyan terméket, amit baconízűvé tesznek és ne követelne ilyen áldozatokat (mint a szr termék legyártása). Természetes dolgokat eszek, olyan ízűeket, amilyenek azok alapjáraton: zöldségek, gyümölcsök, pl. a földimogyorót sem szeretem sósan, vagy a szejtánt sem ízesítem semmivel, megsütöm magában vagy köretnek dobok mellé zöldségeket, azok végülis átadják az ízüket ilyenformán, de max. ennyi.

Ez az én ízlésem és választásom volt, de ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma vegán sem.

2021. szept. 4. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
1 A szejtán milyen ízű, ha nem ízesíted, tehát natúran?Csak kérdezem, mert nem ettem még.
2021. szept. 4. 21:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ízesítés nélkül leginkább semmilyen íze sincs, mint a sokat rágott rágógumi. (Nem leminösítés, hanem tényleg íztelen)

Viszont ezért jobb a szejtánt már eleve ízesítve készíteni, legalább sót szokás beledolgozni, utána pedig ízesített zöldséglében elöfözni, akkor kifejezetten jó ízü.

2021. szept. 4. 22:11
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
3 Köszi
2021. szept. 4. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem eszek bacon vagy más hús ízesítésű kekszet stb. Én rosszul lettem a hús ízétől, úgyhogy nem kívánom egyáltalán ezeket :)
2021. szept. 5. 09:52
 6/11 A kérdező kommentje:
És pizza ízesítésű kajákat?
2021. szept. 5. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem nagyon eszek ilyen "mű" cuccokat. Ha pizza ízre vágyok, pizzát rendelek :)
2021. szept. 5. 13:18
 8/11 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Nem. Próbálom kerülni a feldolgozott ételeket.
2021. szept. 5. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
Őszintén szólva, még sosem hallottam bacon ízesítésű kekszről 😅. De ha nincs benne állati eredetű termék akkor nem igazán értem hogy ennek mi köze van a vegánsághoz? Vegán pizzát szoktam enni.
2021. szept. 5. 20:35
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
9 Tuc kekszből van bacon ízesítésű, rizschipsből is van.De nem tudom ezek vegánok-e.
2021. szept. 5. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!