Mitol van kékes fénye(halvanyan, feny alatt latni,mint a hal pikely,olyan szin) az angol szalonanak,bacon nek,vakumos mnosegen beluli datummal?
Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 20:53
1/4 anonim válasza:
Valamelyik izmot borító hártya mentén lett vágva a hús, és annak van ilyen kicsit fémes, színjátszós felülete.
Ez nem minöségi probléma, nyugodtan edd meg.
2/4 anonim válasza:
Így is lehet magyarázni, de szerintem az technikai/füstölési probléma, és már erjedésnek indult.
Én nem veszek ilyen terméket amin már látszik ez.
3/4 anonim válasza:
2-es: ha nem értesz hozzá, ne írj értelmetlen dolgokat.
Ez a rendesen füstölt háziaknál is elöfordul, egyszerüen csa attól függ, hol fut a vágási felület!
4/4 anonim válasza:
Persze, minden szeletnél vágási felület van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!