Elérhető a neten túrórudi recept angolul vagy németül?
Egy külföldi ismerősömmel akarom megosztani, aki nem magyar.
A TÚRÓRUDI (és nem túrórudi torta meg ilyen) recept érdekel.
Nem valószínű, hiszen az a fajta túró, amivel készíteni kell, nincs sem Angliában, sem Németországban.
Amúgy nem egy nagy szám a recept, fordítsd le.
Oké, de minek íródna német vagy angol recept, ha ott nem lehet beszerezni a fő alapanyagot hozzá?
Vagy ha van is ilyen recept, felettem linkelt valaki valami sajtból keszültet, annak mi értelme?
9-es, én linkeltem az angol nyelvű receptet. A leírásban már cottage cheese szerepel (ez a szó szerepelt a Google gyors találatban is), ami persze szintén nem egyenlő a túróval, de van ilyen, hogy helyettesíteni vagyunk kénytelenek alapanyagokat. Amúgy gyakran szerepel a quark (túró) szó helyett a curd cheese vagy cottage cheese túrós receptekben.
Amúgy én is praktikusnak tartanám egy magyar recept lefordítását. Abban viszont nem látok gondot, hogy házilag szeretné valaki elkészíteni, épp ezért van sok recept hozzá - nem számít, hogy magyar, vagy más nemzetiségű-e az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!