11/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2021. aug. 4. 20:32
12/16 anonim válasza:
Mindent le szoktam fagyasztani, főleg hüvelyesekből készült ételeket, gyümölcsöket is fagyasztok (banán, eper) turmixhoz, de petrezselymet is ha veszek egy nagy csokorral, és előre megpucolt leves zöldséget is szoktam eltenni. Jégkocka tartóban szoktam lefagyasztani ajvárt, főzéskor mindig használok 1-2 kockával magyaros ételekhez. Péksütiket, kenyeret, süteményeket is le lehet fagyasztani.
13/16 A kérdező kommentje:
De jó ez az ajváros ötlet!
2021. aug. 4. 21:18
14/16 A kérdező kommentje:
Lehet fokhagymával is megcsinalom.
2021. aug. 4. 21:18
15/16 anonim válasza:
A tofu a fagyasztástól megváltozik, szivacsosabb lesz. De ettől még fogyasztható, ráadásul könnyebben magába szívja a pácokat. Próbáld ki nyugodtan. Van akinek jobban ízlik így, mint a fagyasztás előtt.
16/16 anonim válasza:
Én kifejezetten úgy szeretem a tofut, ha le van fagyasztva, majd kiolvasztva, azután nagyon vékony szeletekre vágva és kisütve. Amúgy bármit le lehet fagyasztani, attól, hogy vegán. :) Zöldségeket, gyümölcsöket, hüvelyeseket, zöldeket (pl petrezselyem zöld). Én nemrég még főtt hajdinát is fagyasztottam, mert sok volt főzve és legalább kipróbáltam. Picit másabb lett.
Banánt is szoktunk fagyasztani, amikor normális áron van, akkor többet veszünk és egy részét lefagyasztjuk (héj nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!