Buddha tálat hogyan ízesítünk?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Bármi, ami az ízlésednek megfelelő. Ha van időd, érdemes több, különböző állagú és ízvilágú mártást készíteni. Hígabbak pl. a joghurtos, chilis, mogyoróvajas öntetek, de ezeket kis vízzel és fűszerekkel kiegészítve bármilyen magvajból elkészítheted. A kesudió és a tahini például nagyon különleges ízt adnak. Sűrűbb a hummusz, padlizsánkrém, különféle zöldségkrémek. Csak rajtad múlik, hogy ragaszkodsz-e a hagyományos ízvilághoz, vagy az európai ember ízlésének megfelelően készíted. Utóbbi esetben fetakrémet, vagy akár körözöttet is készíthetsz hozzá. Igaz, hogy ezek nagyon eltérnek az eredeti ízvilágtól, viszont ha csak a többi összetevőt vesszük figyelembe, amelyek semlegesebb ízűek, ezekhez jól passzolnak.
Ha félsz, hogy a natúr zöldségek túl íztelenek lesznek neked, akkor ezt is kipróbálhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!