Buddha tálat hogyan ízesítünk?
IGEN! Éppen ez a lényege az egésznek! Hidd el, nem lesz töle semmi bajod, söt, a "natur" zöldségek kifejezetten egészsségesek és finomak.
Mellesleg a legtöbb zöldségsaláta is natur zöldségek öntettel.
Szerintem a mártásban van. Emellett a sok só kifejezetten árt a szívnek és a vérnyomásnak, ezért is fölösleges. Én nem teszek, és szerintem te is jobb lenne, ha nem tennél, mert így a zöldségek eredeti ízét tünteted el.
De ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor max. a felét tedd rá, mint amennyit tennél.
"Ízesítő, fűszer, öntet: hummusz, élesztőpehely, citromlé, csili, bazsalikom, más zöldfűszer, fokhagyma, gyömbér, növényi joghurt, chiamag, mandula, lenmag, akár némi gyümölcs..."
Forras: [link]
A zöldségeket külön nem szükséges ízesíteni, mert a krémek és mártások erősen fűszeresek. Nem natúr zöldséget eszel, csak nem kevered össze a mártásokkal előre, ezáltal többféle kombinációban is eheted ezeket.
Ha ez zavar téged, nyugodtan készíts magadnak hasonló összetevőkből olyan ételeket, amiket szívesebben ennél.
Milyen mártás illik a legjobban egy buddha tálhoz? Chilisre gondoltam... esetleg mézzel bekeverve.
Vagy nektek mi ízlett a leginkább? Légyszi segítsetek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!