Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Újszülött csecsemőnek vegán...

Újszülött csecsemőnek vegán bébitápszer?

Figyelt kérdés
Nővérem vegán. A hamarosan születendő lányát is úgy fogja nevelni, és elmondta, hogy anyatejet sem fog kapni, mert az ember is állat, és így az emberi tej is rossz hatással lesz rá. Emiatt ki fogja váltani azt már az első naptól kezdve tápszerrel. Szerintetek ez jó ötlet? Van olyan tápszer, ami egy újszülött csecsemőnek is megfelelő? Illetve ezekben nincs tej vagy valami más állati eredetű anyag? Tehát van olyan ami vegán?

2020. dec. 24. 18:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
28%

20-as, ha egy védőnő nem normálisnak nevezi a szülőket, akkor az első útja a családvédelmisekhez, vagy egyből a gyámügyhöz vezet!

Jó reggelt kívánok, a világ nem úgy működik, ahogy egyesek a kis fantáziájukkal kitalálják!

2020. dec. 26. 05:54
 22/31 anonim válasza:
41%

De nem lett gyámügy belöle.

Az volt a védőnő baja hogy babot nem kellett volna adnia ilyen fiatal csecsemönek .

De amugy a bébi ételben is főtt zöldségek vannak pürésitve egy kis tejjel szóval azon is van a gyerek végülis. És nincs tele tartósitó szerrel legalább.

De azért az anyatej szerintem is fontos lenne

20.as vagyok.

2020. dec. 26. 10:13
 23/31 anonim ***** válasza:
33%
21-es, szerinted milyen világ az, ahol elveszik a gyerekedet, mert főtt babpürét adsz neki??? Gondolkozzál már, akkor mindenki árvaházban nevelkedne!
2020. dec. 26. 14:06
 24/31 anonim ***** válasza:
26%
És nem is az a baj, hogy ezt nem tudod, de a stílusod borzasztó!
2020. dec. 26. 14:07
 25/31 anonim ***** válasza:
43%

24-es, milyen világ az, ahol 2 mondatot nem tud valaki értelmezni, csak okoskodik?!

Milyen világ az, ahol okoskodó barmok osztják az észt?!

Mondtam ilyet, hogy aki babpürét ad a gyerekének, attól elveszik a gyerekét?!

Másold már be, akárhogy visszaolvasok, sehol nem találom!

Részeg vagy? Vagy milyen álomképpel helyettesíted a valóságot?

Aki se anyatejet, se semmiféle anyatej pótlót nem hajlandó adni egy újszülöttnek, aki semmi mást nem is tud megenni, attól pillanatok alatt elveszik a gyerekét!

Milyen világ ez?

Nyugati típusú demokráciának hívják, ahol vannak bizonyos normák!

Az egyik ilyen, hogy bűncselekménynek számít életveszélybe sodorni egy csecsemőt!

Úgyhogy jobban tennéd ha kicsit óvatosabban fogalmaznál, mert borzasztó a stílusod!

Én naponta foglalkozom ilyen ügyekkel, és találkozom ilyen borzasztó stílusú kioktató hangnemű szülőkkel! Akik azt hiszik, bármit megtehetnek a gyerekükkel, csak azért mert ők csinálták!

Aztán van nagy csodálkozás, mikor állami felügyelet alá helyeztetem a gyereket! Olyankor szeretem ha van egy kis ellenállás az úgynevezett szülők részéről, mert az onnantól nem csak kiskorú veszélyeztetése, hanem hatóság elleni erőszak, úgyhogy mehetnek is a böribe okoskodni!

Ott nagyon szokták szeretni azt, aki a saját gyereke veszélyeztetéséért kerül be! :)

2020. dec. 26. 14:37
 26/31 anonim ***** válasza:
12%
Hamar abbahagytam a fröcsögésed olvasását, azért sokat elárul rólad a stílusod, okoskodsz, és kilómétereket panaszkodsz. Én vérnyomáscsökkentő nélkül élek, köszönöm. Nem lennék a bőrödben
2020. dec. 26. 17:19
 27/31 anonim ***** válasza:
12%
Az ilyen embereket, mint te, hergelni szeretem, és mindig könnyű dolgom is van. Vissza kell fogjam magam, mert ünnep van! Boldog karácsonyt!
2020. dec. 26. 17:21
 28/31 anonim ***** válasza:
74%
kérdező nyilván nem reagál hisz kamu...
2020. dec. 26. 17:26
 29/31 anonim ***** válasza:
25%

27-es, én teljes lelki nyugalommal, és széles mosollyal végzem a munkám... mert ez a munkám. Ennél durvább dolgok se zökkentenek már ki, pont azért, mert erős befolyással vagyok a végeredményre.

Neked viszont ahogy elnézem nem is vérnyomás csökkentő kéne, hanem nyugtató! :) Vagy néhány jóga óra, mert úgy veszem észre, tehetetlenségedben csak baszkurálja a csőrödet, hogy nem tudod behelyettesíteni a fantáziavilágoddal a valóságot.

Rád unt a család, hogy ide jársz megmutatni, mekkora ember vagy? XD

2020. dec. 26. 17:27
 30/31 anonim ***** válasza:
65%
amúgy tuti provokálásnak és vitakeltésnek szánta szerintem már én is ezt remélem-.
2020. dec. 26. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!