Újszülött csecsemőnek vegán bébitápszer?

20-as, ha egy védőnő nem normálisnak nevezi a szülőket, akkor az első útja a családvédelmisekhez, vagy egyből a gyámügyhöz vezet!
Jó reggelt kívánok, a világ nem úgy működik, ahogy egyesek a kis fantáziájukkal kitalálják!
De nem lett gyámügy belöle.
Az volt a védőnő baja hogy babot nem kellett volna adnia ilyen fiatal csecsemönek .
De amugy a bébi ételben is főtt zöldségek vannak pürésitve egy kis tejjel szóval azon is van a gyerek végülis. És nincs tele tartósitó szerrel legalább.
De azért az anyatej szerintem is fontos lenne
20.as vagyok.

24-es, milyen világ az, ahol 2 mondatot nem tud valaki értelmezni, csak okoskodik?!
Milyen világ az, ahol okoskodó barmok osztják az észt?!
Mondtam ilyet, hogy aki babpürét ad a gyerekének, attól elveszik a gyerekét?!
Másold már be, akárhogy visszaolvasok, sehol nem találom!
Részeg vagy? Vagy milyen álomképpel helyettesíted a valóságot?
Aki se anyatejet, se semmiféle anyatej pótlót nem hajlandó adni egy újszülöttnek, aki semmi mást nem is tud megenni, attól pillanatok alatt elveszik a gyerekét!
Milyen világ ez?
Nyugati típusú demokráciának hívják, ahol vannak bizonyos normák!
Az egyik ilyen, hogy bűncselekménynek számít életveszélybe sodorni egy csecsemőt!
Úgyhogy jobban tennéd ha kicsit óvatosabban fogalmaznál, mert borzasztó a stílusod!
Én naponta foglalkozom ilyen ügyekkel, és találkozom ilyen borzasztó stílusú kioktató hangnemű szülőkkel! Akik azt hiszik, bármit megtehetnek a gyerekükkel, csak azért mert ők csinálták!
Aztán van nagy csodálkozás, mikor állami felügyelet alá helyeztetem a gyereket! Olyankor szeretem ha van egy kis ellenállás az úgynevezett szülők részéről, mert az onnantól nem csak kiskorú veszélyeztetése, hanem hatóság elleni erőszak, úgyhogy mehetnek is a böribe okoskodni!
Ott nagyon szokták szeretni azt, aki a saját gyereke veszélyeztetéséért kerül be! :)

27-es, én teljes lelki nyugalommal, és széles mosollyal végzem a munkám... mert ez a munkám. Ennél durvább dolgok se zökkentenek már ki, pont azért, mert erős befolyással vagyok a végeredményre.
Neked viszont ahogy elnézem nem is vérnyomás csökkentő kéne, hanem nyugtató! :) Vagy néhány jóga óra, mert úgy veszem észre, tehetetlenségedben csak baszkurálja a csőrödet, hogy nem tudod behelyettesíteni a fantáziavilágoddal a valóságot.
Rád unt a család, hogy ide jársz megmutatni, mekkora ember vagy? XD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!