Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Aki nem eszi meg a piros...

Aki nem eszi meg a piros ételszínezékes dolgokat a tetvek jogai miatt ,az a hajából sem irtaná ki őket ?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem ugyanaz a tetvek fajtája ,de ők is állatok ,és az állatok a barátaink . Nem valamik ,hanem valakik és joguk van élni

#a tetvek a barátaink
2020. dec. 11. 13:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

A tetveknek joguk van élni? Ki hozta ezt a törvényt?

Permetmérget a bestiáknak! :D

Nem érdekel a katicák, fátyolkák éhezése sem? De nem ám!

2020. dec. 12. 13:00
 12/12 anonim ***** válasza:
85%
tetvek jogai miatt 😂😂😂😂ha most ittam volna olvasás közben, kiköptem volna az egészet. nem csúfolódásból, értem én az állatvédők álláspontját, nemes gesztus tőlük és jómagam is növényi étrenden próbálok lenni igaz én egészségügyi okok miatt. De ez azért kicsit túlzás nem? Akkor ezek szerint vannak olyan emberek akik nem járnak se autóval se biciklivel mert felmosódnak a rovarok a szélvédőre vagy a küllők közé repülnek? Olyat is hallottam már hogy nem szedik össze a levelet mert szegény rovaroknak alatta van az élőhelyük. A medvék, elefántok, tigrisek védelmében ki kell állni hogy ne lövöldözzék őket trófeának, ezt mindenki aláírja. Sőt még a haszonállatok embertelen tartását és leölését is, mivel ezzel hatalmas ökológiai lábnyomot hagynak maguk után ezek az iparágak, meg amúgy is ma már (meg mindig is) vígan el lehet élni növényi étrenden. De ezt hatalmas baromságnak és túlzásnak tartom. Akkor növényeket se egyenek akik így gondolkodnak, mivel azokat védeni kell a rovarok ellen, szóval azoknak a vére szárad a növényeken is.
2020. dec. 12. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!