Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Aki nem eszi meg a piros...

Aki nem eszi meg a piros ételszínezékes dolgokat a tetvek jogai miatt ,az a hajából sem irtaná ki őket ?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem ugyanaz a tetvek fajtája ,de ők is állatok ,és az állatok a barátaink . Nem valamik ,hanem valakik és joguk van élni

#a tetvek a barátaink
2020. dec. 11. 13:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, de ez ugyanolyan, minthogy egyesek megeszik a lábszagra emlékeztető bűzös sajtokat, sőt, egyenesen szeretik ezeket. Mert van ilyen is. Ugyanez az ember meg valószínűleg undorítónak találna egy büdös lábat, holott örülnie kéne, hogy ilyen kellemes illatot szagolhat.

Ez a tetves dolog ugyanilyen megjátszás.

2020. dec. 11. 13:27
 2/12 anonim ***** válasza:
11%
Jajj már! Szerinted majd kimennek x helyre és vödörbe gyűjtik a tetveket hogy beletegyék x kajába? Nem lenne ennyi tetű a világon... Persze h kiírtja mert fertőz és igénytelennek.érzi.magát koszosnak
2020. dec. 11. 13:29
 3/12 anonim ***** válasza:
6%
Hajtetu nem is annyira gaz ... de bezzeg amit alul hordanak egyesek lagyek reszen! ... az eleg ciki, mert az a gorillatol szarmazik :)))
2020. dec. 11. 13:58
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

Ki tudja, előfordulhat ilyen ember is.

Volt a gyk-olyan kérdés már, hogy az ágyipoloskákat hogyan lehet kitessékelni a lakásból, hogy ne legyen semmi bajuk szegényeknek. Mert a barátnő nem szeretné megölni szegény kis poloskákat.

2020. dec. 11. 14:09
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Hogy mivan? Konkrétan nem értem miről beszélsz. Kicsit menjél már el sétálni, szívj egy kis friss levegőt hátha az segít.
2020. dec. 11. 14:25
 6/12 A kérdező kommentje:
#5 rajtad kívül mindenki értette,vond le a következtetést
2020. dec. 11. 14:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
A veganizmus állatjogi mozgalom, olyan céllal, hogy állathasználat nélkül éljünk, amennyire lehetséges. De azt nem mondja ki, hogyha állat támad emberre, jelen esetben hajtetű, akkor nem védheted meg magad! A vegánok egyik legnagyobb aktivistája is azt mondja, hogy ha látná, hogy egy medve meg akar támadni egy embert, azonnal rohanna, és megpróbálná megmenteni az ember életét! De ettől még nincs jogunk a medvét ketrecbe zárni, bilincsre verni és táncoltatni szórakozásból. A veganizmus sosem zárja ki, hogy megvédjük magunkat, ha egy állat az életünkre tör, legyen az akár hajtetű, vagy medve :)
2020. dec. 11. 16:08
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, hogy az ötös hozzászóló nincs tisztában azzal, hogy bíbortetvekből állítják elő a természetes piros ételszínezéket, ezt teszik például a gyümölcsjoghurtba is.

Nem tudom, hogy a vegánok erről hogyan vélekednek, de szerintem egy ponton túl már nem lehet védeni minden életet, mert akkor a baktériumoknak, vírusoknak is joga van élni. Azt pedig végképp nem értem, hogy a tanyasi csirke tojását, amelyiket etikus módon tartják miért nem eszik meg. Hiszen az a csirke akkor is tojik, ha valaki nem szedi össze azt.

2020. dec. 11. 16:21
 9/12 anonim ***** válasza:
27%

A vegánság egy szélmalomharc, de mégiscsak több mint amit én teszek az állatokért.

A felfogásommal van baj! Nem érdekel az sem, hogy a következő utcában ki lakik, akkor hogy érdekelne már ha kihal egy ritka seregélyfajta. Nem érdekel, amíg csirke van ebédre.

2020. dec. 11. 17:19
 10/12 anonim ***** válasza:
68%
8-as állati fehérjét nem akarnak enni, erről van szó. Károsnak, feleslegesnek tartják. Pedig nagyon is fontos.
2020. dec. 12. 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!