Aki nem eszi meg a piros ételszínezékes dolgokat a tetvek jogai miatt ,az a hajából sem irtaná ki őket ?
Nem tudom, de ez ugyanolyan, minthogy egyesek megeszik a lábszagra emlékeztető bűzös sajtokat, sőt, egyenesen szeretik ezeket. Mert van ilyen is. Ugyanez az ember meg valószínűleg undorítónak találna egy büdös lábat, holott örülnie kéne, hogy ilyen kellemes illatot szagolhat.
Ez a tetves dolog ugyanilyen megjátszás.
Ki tudja, előfordulhat ilyen ember is.
Volt a gyk-olyan kérdés már, hogy az ágyipoloskákat hogyan lehet kitessékelni a lakásból, hogy ne legyen semmi bajuk szegényeknek. Mert a barátnő nem szeretné megölni szegény kis poloskákat.
Gondolom, hogy az ötös hozzászóló nincs tisztában azzal, hogy bíbortetvekből állítják elő a természetes piros ételszínezéket, ezt teszik például a gyümölcsjoghurtba is.
Nem tudom, hogy a vegánok erről hogyan vélekednek, de szerintem egy ponton túl már nem lehet védeni minden életet, mert akkor a baktériumoknak, vírusoknak is joga van élni. Azt pedig végképp nem értem, hogy a tanyasi csirke tojását, amelyiket etikus módon tartják miért nem eszik meg. Hiszen az a csirke akkor is tojik, ha valaki nem szedi össze azt.
A vegánság egy szélmalomharc, de mégiscsak több mint amit én teszek az állatokért.
A felfogásommal van baj! Nem érdekel az sem, hogy a következő utcában ki lakik, akkor hogy érdekelne már ha kihal egy ritka seregélyfajta. Nem érdekel, amíg csirke van ebédre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!