Mikor tűnnek vajon el teljesen a vegetáriánus, vegán étkezést, illetve az ezeket követő személyeket gúnyoló, feleslegesen provokáló, észérveket nem felvonultató emberek?
A helyzet az, hogy kvázi "különcködés" miatt lettem vegetáriánus; rendkívül bosszantott, hogy a környezetemben mindenki húst hússal fogyaszt, így úgy éreztem, így lázadhatok az ostoba berögződések, szokások, a diverzitás hiánya ellen.
Alapvetően elégedett vagyok, változatosan táplálkozom, de úgy érzem, még színesebbé tehetném az étkezésem heti 1-2 alkalommal húsos főételt fogyasztanék (nyilván nem valami moslékot, mint disznóhúst, különböző felvágottakat és társaikat).
Ebben azonban megakadályoznak a provokatív, rosszabb esetben kifejezetten gyűlölködő kommentek, amikből továbbra is rengeteg van.
Mi kellhet ahhoz, hogy ez változzon végre?
#7 Mégis mit nem lehet ezen érteni? Nem érdekel az állatok jóléte, az egészségemre korábban mindenevőként is figyeltem, a környezetvédelmi szempontok fontosak számomra, de pusztán emiatt nem váltottam volna teljesen vegetáriánus étrendre.
Lásd még: megértem azokat, akik azért vásárolnak a C & A-ból ruhákat, mert azok olcsóak, megértem azokat, akiknek azok tetszenek, de az egyszerűen nem fér a fejembe, nem vagyok képes felfogni, hogy egyesek miért vásárolnak ott amiatt, mert az van hozzájuk legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!