Mi a különbség a vega,vegán és vegetáriánus között?
Igen, csak aki halat is eszik, az se nem vegetáriánus, se nem vegán, mert ezek egyike sem eszik semmiféle állatot, a hal pedig állat.
Az emltett kategória természetesen létezik, mint étkezési mód, csak nem az említett csoportba tartozik.
12: Nem tudom megmondani biztosan, mikor ettem utoljára chipset, talán 2 vagy 3 éve, és szerintem az étolajjal készül.
Eszem: tejterméket, kenyérfélét, csokit, tortát, húst, zöldséget, főtt, sült ételeket, gyümölcslevet, napraforgómagot.
12: És eszem még kaszinótojást és egyéb csemegepultos dolgokat is, tonhalsaláta, kukoricasaláta, stb.
Soha nem hallottam a pálmaolajról, itthon aki olajat használ az napraforgóolajat használ. Én zsírral vagy vajjal szoktam sütni otthon, de leginkább saját zsírjában sütöm a húst.
A kifőzdék sem hiszem, hogy pálmaolajban rántanák a húst vagy abban készítenék a főzelékhez a rántást...
Szóval én nem értem, mit beszéltek, hogyan kerülhetne ezekbe az ételekbe pálmaolaj.
19: Köszi.
Nem eszem ezeket, nem ízlik.
A túró rudit a szocializmusban szerettem, érezhetően megváltozott a receptje, azóta nem ízlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!