Rossz ember lennék azért mert egy vegánt meggyőztem, hogy egyen húst?
Figyelt kérdés
Nagy húsevő vagyok és van egy vegán barátom, rengeteg tanulmányt tettem elé hogy mennyivel jobb a húsevés és meséltem a Vegán propagandáról neki és is elkezdett húst enni..2020. okt. 7. 13:06
11/21 anonim válasza:
Azért vagy rossz ember, mert a saját akaratodat aljas és szánt szándékból másra kényszerítetted, aki ráadásul állítólag a barátod.
12/21 anonim válasza:
Hallod kérdező, neked mitől van ilyen vegán fóbiád? 1-2 naponta kiírsz valami vegánokat szapuló kérdéseket ide a vega topikba Ennyire silány az életed, hogy csak így tudod elérni, hogy valaki észrevegye, hogy létezel?
13/21 anonim válasza:
Mivel nem valami rossz dologra vetted rá, hanem olyanról győzted meg, ami szerinted egészséges, ezért nem vagy rossz ember!
14/21 Sunshinedoll válasza:
Nyilván nem környezetvédelmi, etikai meg fenntarthatósági kérdések miatti aggodalomból csináltál ilyesmit (mert ha ezek érdekelnének, akkor nem ennél húst, vagy legalábbis minimális mennyiséget, de minimum nem szopkodnád a húsipar f-szát), hanem sima s-ggfejségből. Szóval rossz ember nem vagy, csak s-ggfej.
15/21 anonim válasza:
mesélj már nekem is a vegán propagandáról, mert nem tudom, mi lenne a növényevésben a propaganda? nem pont fordítva van? azért van annyi tej meg hús reklám, mert a tej és húsiparnak fent kell tartania a fogyasztókat így, hogy mostanában mennyi dolog derül ki róluk. Ja meg azt a rengeteg tanulmányt is tedd közzé amire hivatkozol. De csak olyat, amit bizonyíthatóan független kutatók készítettek, mert azokat amiket a tej hús gyógyszeripar finanszírozott úgy ahogy vannak mehetnek a szemétbe.
16/21 anonim válasza:
Igen, mert a vegán cimkével ellátott termékeket ingyen adják és abszolút nincs nyereségük rajta... hagyjál már.
17/21 anonim válasza:
milyen vegán termék, kimegyek a kertbe vagy a piacra azt szedek/veszek amit akarok és össze lehet állítani mit akarok enni.
18/21 anonim válasza:
Cuki vagy de ez TE vagy. Nagyon jó hogy te kimész legelni, de remélem tudod hogy az általad említett nem-vegán fogyasztó lehúzás létezik vegán verzióban is. Ugyanúgy van vegán termékekről reklám, ugyanúgy egy sikeres üzlet.
19/21 anonim válasza:
én még nem találkoztam volna vele, hogy a pofámba nyomják mint a tejet, csokistejet gyerekeknek
20/21 anonim válasza:
ne viccelj, kérdező, a tej-tojás-húspropaganda milliószor erősebb,mint a vegán "propaganda". Mindenhol azt reklámozzák és szugerálják az emberekbe, hogy vegyék meg az állati eredetű termékeket. Az nem zavaró, csak ha egy maroknyi ember ez ellen szólal fel ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!