Rossz ember lennék azért mert egy vegánt meggyőztem, hogy egyen húst?
Figyelt kérdés
Nagy húsevő vagyok és van egy vegán barátom, rengeteg tanulmányt tettem elé hogy mennyivel jobb a húsevés és meséltem a Vegán propagandáról neki és is elkezdett húst enni..2020. okt. 7. 13:06
1/21 anonim válasza:
Nem, de én mondjuk nem győzködtem volna senkit. Nem tudom milyen bizonyítékok vannak hogy ha valaki nem eszik húst, akor esetleg "milyen hiánybetegségek" alakulhatnak ki.
2/21 anonim válasza:
Igen, mert normális ember nem akar senkit térítgetni, hanem elfogadja mások életvitelét.
Olyan vagy mint a hittérítők. Beszűkült, korlátolt, aki azt gondolja hogy csak az a járható út amin ő jár.
Én is húsevő vagyok de leszarom hogy ki mivel táplálkozik. Nekem nem lesz attól rosszabb ha valaki nem eszik húst, mégis miért szólnék bele?
3/21 anonim válasza:
Igen. Ez ugyanolyan rossz, mint amikor a vegánok akarják erőszakosan megtéríteni a húsevőket/mindenevőket.
4/21 A kérdező kommentje:
Egész családom hentes szakmából él, szerintem így érthető, szeretnénk megélni
2020. okt. 7. 13:28
5/21 hollófernyiges válasza:
Már megint egy troll (igaz, azok is húsevők).
6/21 anonim válasza:
Rossz ember nem leszel bár én ettől rosszul vagyok hogy mindenki beleszól abba hogy a másik mit egyen.
7/21 anonim válasza:
Persze, így érthető. Linkeld is ide az üzletetek oldalát :D
8/21 anonim válasza:
Nem, így sem érthető.
És ha így nézzük, nem vagy igazi barát, ugyanis ezek szerint aljas okokból tetted, a pénz miatt...
Még rosszabb.
9/21 anonim válasza:
Nem, mert úgyis kamu a kérdés. A trollkodás miatt viszont az vagy, igen.
10/21 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll nem értem....
2020. okt. 7. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!