Szereti még valaki a zöldségeket? :D
Figyelt kérdés
Mindenki a buta gyümölcsökkel spanol:D:D:D
Zöldségmániás vagyok, de a zöldség kontra gyümölcs harcban folyton alulmarad a menedzseltem. Akik még imádjátok a zöldségeket, jelentkezzetek és írjátok le, mi a kedvencetek:)
2010. aug. 6. 23:50
11/18 A kérdező kommentje:
:):):) ez aranyos:)
2010. aug. 9. 11:04
12/18 anonim válasza:
én. minden mennyiségben, minden kajához. kedvencem a brokkoli, tejszínes ételbe, sütve, főzve, krémlevesnek, mindenhogyan. imádom a gombát minden módon elkészítve, a cukkinit is nagyon. paradicsom, uborka, káposzta, karfiol, kelbimbó, répa, zöldbab, tökfélék. én minden zöldséget imádok és nagyon sokat használok fel főzésben. 20/L
13/18 anonim válasza:
A gyümölcsökért nem rajongom túlzottan,de a zöldségekért annál inkább!
Paradicsom,hagymafajták,káposzták,répa ,zeller,bab,borsó,spenót,gomba,paprika stb.!Változatos íz,szín,forma,állagvilág!
A zöldségek nagyon jók(Pláne egy kis hússal :D)
14/18 anonim válasza:
én is szeretem a zöldségeket de nem ugy vagyok vele, hogy reggeltől estig azokat eszem, hanem minden nap egy kicsit ha van otthon vagy anyukám főz!!!! paradicsom, burgonya, káposzta, uborka, paprika(nem igazán szeretem, néhány ételbe jó),sárgarépa.
15/18 anonim válasza:
Hát hogyne szeretném a zöldségeket! :D Kedvenceim: Répa, paradicsom, cukkini, uborka, patiszon. :)
16/18 anonim válasza:
Természetesen igen :) Bármelyiket megenném - de a legjobban az uborkát és a paradicsomot szeretem
17/18 anonim válasza:
én is nagyon szeretem a zöldségeket: paradicsom,paprika,uborka,cukkini,saláta,répa, karfiol,karalábé,krumpli,cékla,spenót,borsó,kukorica,bab, és ezt mind sütve,főzve, párolva,...stb
18/18 anonim válasza:
uccsó vagyok retek, gomba káposzta lemaradt(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!