Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen testmagasság jellemző...

Milyen testmagasság jellemző a vegákra?

Figyelt kérdés
(Általában hány centiméter körül vannak a vegetáriánus étrend szerint táplálkozó emberek?)
2010. aug. 5. 23:07
1 2
 11/19 anonim válasza:
A tojásból, amit a boltban lehet kapni nem lesz kiscsirke, mert a kakast azt már berakták egy darálóba, és darálék lett belőle. Ha nem termékenyítette meg kakas, akkor nem lesz kiscsirke, maximum büdös záptojásszag, szóval nem kell félni attól, hogy esetleg most egy kiscsirke életét elvettem volna:) De ami kiakaszt, és egyetértek az előttem szólóval. A Hal nem növény, nem rokon fajta a muskátlival vagy a büdöskével, tehát HÚS. Kőkeményen állat volt, úszott a vízben, csapdosott a farkával, élvezte, hogy nem kell menekülni a harcsa vagy más elől. Éshát a Vegetarianizmusnak alap feltétele, hogy nem fogyasztunk húst.
2010. aug. 6. 02:12
 12/19 anonim ***** válasza:

+ ha az ember faluról hoz tojást/tejet, akkor még a nagyüzemi állatkínzást sem támogatja, hiszen ott normális körülmények között vannak tartva az állatok.

Aki meg halat eszik és vegának mondja magát, az fogyatékos.

2010. aug. 6. 11:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Inkább arra gondoltam, hogy magasabbak. Mert olvastam hogy az állati fehérjék gátolják a calcium felszívódását, hiába van benne mint pl. a tejben.
2010. aug. 6. 12:23
 14/19 anonim ***** válasza:

173 cm. nő.

14 éves korom óta nem eszem húst.

2010. aug. 6. 15:51
 15/19 anonim ***** válasza:
A legalja en vagyok 156 centivel azthiszem :DDD en vegan vagyok, tejtermeket es tojast sem eszem. de a magassagomnak ehhez sok koze nem lehet, volt kitol orokoljem, hogy pici maradtam, es ezzel semmi problemam sincs. nem szeretnek magasabb lenni :)
2010. aug. 8. 23:20
 16/19 anonim ***** válasza:
7 éves korom óta vagyok vegetáriánus, és most 164 cm a testmagasságom. (lány vagyok) De még növésben vagyok, hiszen még csak nemrég lettem 14. :) A szüleimhez képest az ő ekkori magasságukat nézve magas vagyok: a 14 éves kori édesanyám magasságában és az enyémben úgy 1 fej különbség van, ami úgy 6-10 centi, apa meg csak 150 centi volt. :D
2010. aug. 20. 18:51
 17/19 anonim válasza:
én 160 cm vagyok, 16 éves lány... bár nekem is volt kitől örökölnöm:D.. és bár anyum is azt mondja ( orvos),hogy máár nemnagyon fogok nőni azért énmég reménykedem benne. am. még csak fél éve vagyok vegetáriánus :)
2010. aug. 23. 14:54
 18/19 anonim ***** válasza:

168 cm és 13 éves korom óta,két hónap alatt nőttem 2 centit.

15/L

2010. okt. 4. 20:22
 19/19 anonim ***** válasza:
178 cm. 14 évesen lettem ovo-lakto vega.
2011. júl. 21. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!