Ettől még vega vagyok?
Hétvégén egy nagyobb társaságnak főztem. Én vegetáriánus vagyok, két éve nem eszek húst. A társaságnak babgúlyást csináltam, füstölt csülökkel meg kolbásszal, én nem azt ettem. Megkértem a testvéremet hogy kóstolja meg helyettem, hogy mennyi só kell bele. Nem tudta eldönteni. A vendégek már az asztalnál ültek, de én mégse szolgálhattam föl sótlan ételt. Fogtam, egy kis kanállal megkóstoltam hogy elég sós-e.
Ettől még vegetáriánus vagyok? Vagy most már nem mondhatom hogy két éve vega vagyok? Hétvégétől újraindult a számlálás?
Úristen, ez nemhogy semmissé teszi a két évnyi húsmentes időszakot, hanem még mínuszba is kerültél! Most ha két évig vega leszel, még akkor sem mondhatod magad vegának, hanem csak akkor érsz a nullához.
Most komolyan, te csak azért vagy vega, hogy elmondhasd másoknak, hogy mennyi ideje vagy az?
Gondolom ez valami trollkodás, vicc akar lenni. :)
Természetesen ettől még vega vagy.
Ezen az újraindul a számláláson besírtam. :D
Én kb 8 éve vagyok vega, de volt hogy néha véletlen ettem egy egy falat valamit amin nem látszott hogy mit tartalmaz és belefutottam olyanba amit nem akartam. Pl chipszet tálba öntötték ki egy buliban, ettem egyet és éreztem rajta a füstölt sonkát és hát nem akartam köpködni társaságban ezért lenyeltem. Vagy mártogatós szósz volt és mondja nagy büszkén a házigazda hogy a pürésített szardella a titka. :D
Vagy szintén chipsznek néztem rákszirmot. De volt hogy sütiből már a harmadikat eszem mire mondja a néni aki sütötte hogy disznózsírral készült. Volt olyan is, hogy étteremben pörc nélküli túrós csuszát szerettem volna és naná hogy simán csak leszedegették róla a pörcöt, nem anélkül készítették, merthogy benne felejtettek párat. De az ízén is éreztem amúgy is. Ettől még vega vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!