Vöröskáposzta-csírát hogyan lehet enni?
Figyelt kérdés
Bioboltban kapható vöröskáposzta-magokat kezdtem csíráztatni és nem tudom, hogyan és mikor fogyasztó. Úgy egyben meg lehet enni, ahogy a dobozban "kihajtott" (csírás, némelyik apró levélkés) vagy a csírát és a leveleket le kell választani a kis magokról és megmosva kell enni? Előre is köszönöm a válaszokat.2010. aug. 3. 17:07
1/5 anonim válasza:
úgy ahogy van, mosni se kell...jó kis rozskenyérre, vajjal megkened, reszelsz rá egy jó adag cheddart és rádobod a csírákat + kis majonéz
2/5 anonim válasza:
Két Steak közzé vered, és durr az arcba!
5/5 anonim válasza:
úgy ahogy van.
Salátába, kenyérre, köretként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!