Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Szeretnék vega lenni mivel...

Szeretnék vega lenni mivel elég sokat híztam és láttam hogy sokat lehet tőle fogyni plussz egészségesebbek is a vegán ételek. Mivel kezdő szinten vagyok tanácsot szeretnék kérni miket lehet fogyasztani? Miket lehet főzni?(Hús mentes ételekig tudom)

Figyelt kérdés
Milyen termékeket vásároljak? Mire kell figyelnem?

2020. júl. 22. 11:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Akik szerint nem igényel odafigyelést, azok remélem nem az én adómból is fizetett közegészségügyben akarják majd kezeletetni az esetleg fellépő hiánybetegségeiket!
2020. júl. 26. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Továbbra is kíváncsian várom azon tápanyagok listáját, amik kizárólag a húsban találhatóak meg. :)

u.i.: kiváló a vérképem, köszi az aggodalmat!

2020. júl. 28. 09:08
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

B12 vitamin az egyetlen, ami csak állati eredetű dolgokban található, ezt feltétlenül fontos pótolni tablettaként.

A fő kérdésre válaszolva amúgy, pusztán a vegán étrendtől nem fogsz fogyni. Én híztam, mióta vegán vagyok, mondjuk tény, hogy ez célom is volt. És mielőtt valaki megvádolna: alig eszek kenyeret :D

Fogyni akkor fogsz, ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel. Ezt lehet úgy, hogy kevesebb kalóriát eszel, vagy úgy, ha többet égetsz el (=sportolsz). A leghatékonyabb az, ha egy kicsit mindkettő. Ha ezzel tisztában vagy, akkor igazából tök mindegy mit eszel, ha csak és kizárólag a fogyás a cél. Nyilván érdemes az egészségre törekedni, ami nem egyértelműen a kevesebb súllyal ekvivalens.

2020. aug. 1. 00:45
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Én egyáltalán nem fogytam vegetáriánusként. Persze ha eddig szarul ettél és most egészséges vegetáriánus leszel akkor lehet hogy fogsz, de nem ettől várnám a megváltást.
2020. aug. 6. 16:50
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

Áruljátok el légyszi, mi nem hasznos a válaszomban? Ha valamit rosszul tudok akkor javítsatok ki, nem szeretnék tudatlan lenni.

13as

2020. aug. 6. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
78%

Gondolom az hogy FeHéRjE meg ÁsVáNyIaNyAgOk. Amire nekem se akar válaszolni senki (#12)

Hiánybetegségeink vannak, akkor is ha a vérkép meg az orvos mást mond, azok nem értenek hozzá.

:D

2020. aug. 6. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!