Szeretnék vega lenni mivel elég sokat híztam és láttam hogy sokat lehet tőle fogyni plussz egészségesebbek is a vegán ételek. Mivel kezdő szinten vagyok tanácsot szeretnék kérni miket lehet fogyasztani? Miket lehet főzni?(Hús mentes ételekig tudom)
Továbbra is kíváncsian várom azon tápanyagok listáját, amik kizárólag a húsban találhatóak meg. :)
u.i.: kiváló a vérképem, köszi az aggodalmat!
B12 vitamin az egyetlen, ami csak állati eredetű dolgokban található, ezt feltétlenül fontos pótolni tablettaként.
A fő kérdésre válaszolva amúgy, pusztán a vegán étrendtől nem fogsz fogyni. Én híztam, mióta vegán vagyok, mondjuk tény, hogy ez célom is volt. És mielőtt valaki megvádolna: alig eszek kenyeret :D
Fogyni akkor fogsz, ha több kalóriát égetsz el, mint amennyit beviszel. Ezt lehet úgy, hogy kevesebb kalóriát eszel, vagy úgy, ha többet égetsz el (=sportolsz). A leghatékonyabb az, ha egy kicsit mindkettő. Ha ezzel tisztában vagy, akkor igazából tök mindegy mit eszel, ha csak és kizárólag a fogyás a cél. Nyilván érdemes az egészségre törekedni, ami nem egyértelműen a kevesebb súllyal ekvivalens.
Áruljátok el légyszi, mi nem hasznos a válaszomban? Ha valamit rosszul tudok akkor javítsatok ki, nem szeretnék tudatlan lenni.
13as
Gondolom az hogy FeHéRjE meg ÁsVáNyIaNyAgOk. Amire nekem se akar válaszolni senki (#12)
Hiánybetegségeink vannak, akkor is ha a vérkép meg az orvos mást mond, azok nem értenek hozzá.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!