Vegák/vegetáriánusok ha elszabadul a pokol a koronavírus miatt, fogtok enni húst?
Az élet sok mindent felül ír de itthon nem hinném hogy hónapokig eltart egy ilyen helyzet.
Szomszéd mindennap megy valahova 87-éves,mondom neki nem kellene ennyit menni.
Fiam meg éltem egy háborút,egy 56-ot,majd ha megint lőnek akkor majd nem megyek sehova .
,,Télen az erdőben nem lesznek bogyók, gyümölcsök, zöldségek, így csak az állatok jöhetnek szóba mint táplálék."
1. A pajtában alig tudom megfogni a nyulat, nem hogy az erdőben. :D
2. Március vége van. A következő télig csak lecseng ez a vírus...
3. Csihányfőzeléket ettem már idei csihányból.
4. A boltokból inkább a húskészítményeket viszik el. Múlt héten pl felénk alig volt rendes párizsi.
Nem igazán értem a kérdést. Jelenleg pont húst lehetetlen kapni, vagy pedig fel van pumpolva az ára 3000 ft/kilóra.
A "vírushelyzetben" szerintem akkor se ennék húst, ha egyébként tenném az átlag napokon...
(Ha eljön az apokalipszis, akkor is könnyebb "az erdőben" növényeket enni, mint állatot. :D )
Rizs, magvak, gyümölcsök
És ezek különbörő formáiból úgy betáraztunk parommal, szükseg esetén 6hónapig is ellenénk...
Nem lenne változatos, nem lennemindig finom, de ha kellene, van mit enni.
Nyilván a friss zöldségek és gyümölcsök betárazásának nehézségeiről van szó!
És zöldség/gyümölcs csak akkor terem, ha valaki elülteti, gondozza, leszedi, elszállítja a piacra/boltba és neked is el kell menned érte. Hogy működik ez a "maradj otthon" rendszerben?
Hacsak nincs saját, erre alkalmas kerted. De a legtöbb embernek nincs...
És ilyen logikával, maradj otthon elven, hogyan oldanád meg az éves húsigényedet?...
2csirke meg 1 disznó nem elég ám egy családnak 1 evre... +azokat is etetni kell ám...
Míg egy szegényes vega étrend az filléres...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!