Miért így állnak sokan a vegán táplálkozáshoz?
Egy minden evő ismerősömet elvittem egy vegán étterembe.
Tök finom ételek voltak de ő semmit nem evett, mindent szidott, picit kóstolta és csak a rosszakat mondta hogy ezeket hogy lehet megenni. Pincérrel még "poénkodott" is hogy... Na jó akkor egy jó adag köröm pörköltöt kérek....
Kedves kérdező ismered a mondást. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Ha egy mindenevő ismerőst vegán étterembe, grillpartira hívsz, ezt a tényt illendő előre közölni. Ő pedig így eldöntheti akar-e menni. Az olyan partizánakciók amit csináltál joggal keltik azt az érzetet, hogy itt most te megakarod győzni őt valamiről, gondolom ez is volt a célod.
Én is átmentem volna bunkóba hasonló esetben, annak ellenére is, hogy egyébként mindenevőként rendszeresen fogyasztok vegán ételeket is. Így egy normális meghívás esetén nem okozott volna gondot a vegán étterem.
Emelett tényleg vannak olyanok akik szívből utálnak minden zöldséget/gyümölcsöt és a teljes étrendjük a hús/gabona vonalon mozog.
Amugy ebben a szituacioban ha hasznaltad volna az eszedet rajohettel volna arra hogy a zsirral atitatott zoldseg nem vegan
Ne keverjuk ide a vallast szerintem
Örülök hogy ennyi jött le.. Megfogtad a lényeget. Akkor nevezzük evolúciónak.. Egyedfejlődésnek. Kinek hogy jobb. Nem ez volt a lényege az írásomnak.. És ne velem kötekedj, a kérdező kérdezett, arra válaszoltál amit akartál..én is! Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!