Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mondanátok nekem jó saláta...

Mondanátok nekem jó saláta recepteket?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom,és naponta 2x futok,felüléseket csinálok és leg magic-et használok.

Oda kell figyelnem az étkezésre is. Nem vagyok nagy darab mert kb 53-54 kiló vagyok és 162 cm,de szeretném ezt megőrizni vagy max. 2-3 kilótól megszabadzlni:)

Tudnátok nekem ajánlani jó salátákat? lehet olyan is amibe csirkemell van.

Köszönöm előre a válaszokat

2010. júl. 20. 22:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc salátám prototípusa:

Bármilyen sajt (nem is muszáj zsírszegénynek lennie), és a sajttal kb. azonos térfogatú gyümölcs (ízlés szerint, bármilyen lehet ez is, elvileg a szőlő és az alma harmonizálnak a legjobban a sajttal, de nekem a sárgadinnye a kedvencem). Ezeket vágd össze falatnyi-félfalatnyiakra (gyömölcsre gyakran érdemes citromlevet csepegtetni barnulás ellen). Mehet még bele egy pici durvára vágott dió vagy bármilyen olajosmag. Kevés mézet keverj össze még kevesebb balzsamecettel, és ha szereted az extrém ízeket, egy kis szerecsendiót (vagy bármiylen édes fűszert) is tehetsz bele. A végén kavard össze egy tálban az egészet.

Tudom hogy nem tűnik a legfogyókúrásabb salátának, de érdekessége, hogy meglepően laktató, elsősorban a sajt miatt. (Egy alma és a hozzá való sajt kb. 2-3 evésre is bőven elég.) És ami miatt elküldtem: 2 hónapig csak annyit (!!) változtattam az életmódomon, hogy a szokásos sonkás zsömle helyett ebből ettem vacsorára egy maréknyit (amivel jól is laktam, és utána az édességet sem kívántam, pedig máskor mindig). És 8 kilót fogytam az alatt a 2 hónap alatt...

2010. aug. 2. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!