Milyen vegetáriánus snackeket tudnátok javasolni, amit hosszú kerékpártúrák során fogyaszthatnék?
Figyelt kérdés
Szeretném januártól kipróbálni a vegetáriánus életmódot, de ez a kérdés még megoldatlan számomra. Eddig jellemzően 100-200 gramm szalámit vagy kolbászt ettem kenyérrel, valami jó, laktató alternatíva? A péksüteményeket nem szeretem2019. dec. 17. 21:20
1/4 anonim válasza:
Padlizsánkrémes sajtos szendvics, szárított paradicsomos-főtt tojásos pirítós
2/4 anonim válasza:
szárított paradicsom, kesudió,
vagy mazsola, kókuszchips
vagy kókuszgolyó különböző recept alapján
3/4 anonim válasza:
Szendvics, vegaként majdnem bármit rakhatsz bele húst kivéve. Sajt, hummusz, zöldségek, stb stb.
Valamint én az olajos magvakat szeretem még, laktató és fincsi - mandula, kesu, diákcsemege, stb. Apropó diákcsemege, még az aszalt gyümölcsök is jók. :)
De ha nagyon ragaszkodsz az ízhez, lehet venni vega "szalámit" is.
4/4 anonim válasza:
Hú, a tojás is jó ötlet, sülve-főve, vagy bárhogy elkészítve. :) Finom és tápláló.
Maximum a nyári kánikulában kell óvatosan bánni vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!