Esti nasinak milyen gyümölcsöt/zöldséget ajánlotok?
Figyelt kérdés
Filmezés/sorozat közben popcorn helyett gyümölcsöt szoktam enni. Eddig ezeket:
alma, mandarin, eper, banán.
Ezek mennyire egészségesek későn este? Nem fogok elhízni tőlük? Illetve, mi más alacsony kalória-tartalmú gyümölcsöt ajánlanátok nasinak?
2019. okt. 27. 22:49
1/7 anonim válasza:
Banan hizlal
Alma
Repa amit ehetsz
2/7 anonim válasza:
A banán nem hízlal...
Semmilyen étel nem hízlal....
A kalória szükségleted átlépése, az az egy hízlal, semmi más...
Esti nasinak meg bármi ami neked jólesik. Én a popkorn is jó, de en pl inkább szotyi vagy tökmag párti vagyok. Mikor sok penzem van, pisztácia
3/7 anonim válasza:
A gyümiben cukor van. Gyümölcscukor. Nem hízlal, max a banán egy picit. Egyél rengeteg gyümölcsöt, este is, amennyit csak akarsz. Másnap reggel megköszöni a gyomrod. Tökmag, szotyi, popcorn olajosak, pattanásos leszel! Egyél gyümit nyugodtan. Narancsot, almát, pomelót ,gránátalmát hmmm. Semmit sem fogsz hízni!
4/7 anonim válasza:
Szőlő, szilva.
Plusz némi olajos mag, ha bírja a bőröd
6/7 anonim válasza:
almachips a Pennyből - imádom :)
Banánfagyi? Fagyasztott banán leturmixolva egy kis növényi tejjel + piros gyümivel vagy kakaóporral
7/7 anonim válasza:
#6 banán fagyit imádom mogyoróvajjal szoktam feldobni, plusz egy kis mézzel(persze csak, ha nem vegán vagy kérdező:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!