Valóban azért van kevesebb rákos beteg a vegánok között mert nem esznek állati eredetű terméket?
Azt hallottam állítólag hogy kevesebb a rákos beteg a vegánok között, de vajon a hús miatt van ez vagy azért mert jobban odafigyelnek az életükre a vegánok, tehát pl általában többet sportolnak, kevesebbet stresszelnek, nem dohányoznak, biztos hogy a hús a kulcs ebben a dologban, lehet ezt bizonyítani?
Ebben a videóban a 18:10 perctől pont ezt mondja a professzor úr
Kérdés, hogy szám szerint kevesebb van, vagy arányaiban. Mert nem mindegy.
Pl írták nemrég, hogy kevesebb pedofil van a homoszexuálisok körében. Aztán ha utánanézel, ahhoz viszonyítva, hogy mennyi a homokos, 300%-al több a pedofil, mint a magukat heteronak vallók körében.
Nem. Az állatok húsa nem egészségtelen. Az az egészségtelen, ha valaki töménytelen mennyiséget eszik belőle, pl. disznóhúsból, ami tele van koleszterinnel, s mivel a szervezet is termel, és maga is bevisz egy csomót, így a felesleget szépen beépíti a szervezet az érfalba (a többit már ismeritek, stroke stb. stb.).
De a sejtosztódásra nincs hatással
Nekem most halt meg 43 éves vegán, gyermekkora óta komolyan sportoló, 3 gyerekes ismerősöm 1,5 év haldoklás után, rákban.
Keleti harcművészetben jeleskedett, keleti filozófiát vallott a vegánsága is ennek szerves része volt.
Én 56 kg-an cukorbeteg vagyok, a szomszédom 170 kg és kutyabaja.
Tehát mindenki elmehet a fenébe, aki bármilyen betegséget az étkezéssel hoz összefüggésbe! Szerintem kizárólag genetika.
A növényi étrend a legtisztább, a húsban mar felhalmozódva vannak anyagok, közte rengeteg méreganyag... Lasd pl máj, amiből nem is szabad minden nap enni.
És ezt nem vegaként mondom, most toltam be egy körömpörit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!