Miért provokálják itt napi szinten a vegánokat?
Miért fáj ez ennyire az embereknek, ha valaki ezt az életmódot folytatja?
Egyre inkább azt látom, hogy sokan inkább titkolják, mert már elegük van a támadásokból.
A vegánok maguknak köszönhetik mindezt. Régebben is léteztek „vegánok”, senki sem bántotta őket. Csak tudod mi változott? Hogy ebből már divatot próbálnak teremteni, kampányolnak, ráerőszakolják másokra az akaratukat, négyszemközt meg okoskodnak... Felhoznak „tudományos” cikkekekt alapul, aminek kb. semmilyen hivatkozása nincsen, tehát egy fals publikációra támaszkodnak. Az a rengeteg könyv is csak egyénekről szól, nincsen globálisan vizsgálva az, hogy másnak is bejönne az, hogy csak zöldséget eszik és pl. nem lesz rákos ÉS nem vesznek figyelembe más faktorokaz. A másik, hogy a negatív tulajdonságokat kiemelik, a pozitívak mint ha nem is léteznének...
Ugyanolyan agymosottak tudnak lenni tőle az emberek, mint egy vallási irányzattól. Akinek a vegánság a jó, az tartsa meg magának, és fogadja el a másik nézetét is és nem lesz galiba.
@16:59
Pont ez a baj hogy sokuk nem csak a saját dolgával törődik, hanem ilyen szélsőséges módszerekkel próbálnak téríteni olyan embereket akiknek semmi indíttatásuk nincs erre.
Vegaként irom, hogy a kérdezőnek igaza van. Soha senkinek nem mondtam, hogy ne egyen húst stb. Ehhez képest rendszeresen kapom a megjegyzéseket, támadásokat, hogy mi az, hogy én nem eszek húst, mekkora baromság stb.
Sokakkal ellentétben eléggé olvasott vagyok a témában és tapasztalatom is van, hiszem mindkét oldalon álltam. Én is voltam húsfogyasztó. Aki pedig nem volt vega az ne okoskodjon már! Az egészségem sokat javult, a bőröm teljesen kitisztult! Én büszke vagyok, hogy igy élek, a többi pedig nem érdekel. Értem ez alatt azt, hogy ha a kritizáló szomszédnéni bezabál egy oldal szalonnát egy röpke hét alatt, akkor szive joga. Egyen amit akar. Érdemes elolvasni néhány kutatást is, hogy a húsevők és a vegák között hány rákos beteg van. Meglepődnétek. Mindenki saját maga dönt, de én egy cseppet sem szoktam sajnálni azokat az embereket, akik össze vissza zabálnak, aztán hoppá jön egy szivbetegség.
Szerintem azokkal van a gond, akik nem tudják szó nélkül hagyni az ilyet. Ennyi erővel mindenki szekálhatná a másikat valamiért, mert nem vagyunk egyformák.
Egyébként meg a fröcsögők legnagyobb része még csak vegánt sem látott, nemhogy aktivistát.
Kivéve persze az interneten néhány felvételen.
Dohányzom, iszom, szerinted nem pont arra szarok a legmagasabbról hogy a vegán étkezés egészséges-e? XD
Egyszer csak kíváncsiságból próbáltam ki egy napig hogy milyen húsmentesen étkezni, hát borzalom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!