Mit tennétek ha hamburgerevés közben, hozzátok lépne egy vega, és elmagyarázná hogy miket csinálnak a haszonállatokkal?
1. Megmondanám, hogy húsmentes burger, mert nem eszek húst, így olyat nálam nem láthat.
2. Elküldeném a bánatba, hogy ne zaklasson már másokat a kajájuk miatt.
Megint a 78%-osok gyülekezete:) Csak jelzem, hogy mindegyikünk másik ember.
De most totál egyetértek a "druszáimmal", máskor is, de most főleg: Kajálás közben olyan vagyok, mint a kutya: ha eszem, engem ne zavarjon senki, főleg ne hittérítéssel. Ha elkezdené a mondókáját, ránéznék, tudomásul venném és enném tovább, amit kértem. Bár most, hogy újra ránézek a kérdésre, nem is hagynám végigmondani, ne vegye el senki az étvágyam, mert egyszerűen nincs joga a lelki terrorhoz.
Nagyon nem érdekelne felõlem az anyàm tyúkját is elszavalhatná, nem fogom megharapni mert eszek.
Amúgy én meg elkezdeném magyarázni, hogy ez semmi, emberek ezreit kínozzák éppen, gyerekek millióit erõszakolják ebben a pillanatban, sokaknak utolsót dobban a szíve az elégtelen táplálkozás miatt, foglalkozzon velük ne velem.
Azt mondanám (persze ha lealacsonyodnék arra a szintre) hogy a vegások megeszik az állatok elől a zöldségeket, úgyhogy semmivel sem különbek a húsevőknél.
Egyébként meg nem érdekel, úgymint a mélytengeri bőgőcsigák nemi élete a Marshall-szigetek környékén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!