Fondantot készítek, de iszonyú ragacsos. A honlapon, ahonnan a receptet lestem el, egyáltalán nem ilyen. Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen állagú?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 14:29
3/5 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves első, de mit főzzek rajta, ha mikróban melegítem? :SS
Igen beleraktam már a keményítőt...
2010. júl. 10. 16:09
4/5 anonim válasza:
akkor fokozatosan adagold hozzá a porcukrot,majd bekeményedik
5/5 anonim válasza:
Hááát, nem tudom, melyik honlapról készíted a fondant, de én egy cukrásztól tanultam fondant csinálni és még csak véletlenül sem kell bele keményítő. És az elsőnek nagyon is igaza van, nem tudom, miért hurrogtátok le: FŐZNI KELL!!! Sokáig!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!