Utcai árusoknál kapható minifánk receptjét valaki megírná?
Figyelt kérdés
És esetleg az a fincsi csokiszósz is kéne,amit lehet hozzá kapni! :)2010. júl. 9. 13:31
1/3 anonim válasza:
Sajnos én sem tudom, pedig tényleg nagyon finom:)
2/3 A kérdező kommentje:
Hozzávalók:
* 2 tojás
* 1 pohár natúr joghurt
* 3 csomag vaníliás cukor
* 1/2 csomag sütőpor
* 4 evőkanál cukor
* 13 kanál liszt
Elkészítés:
A hozzávalókat a liszt kivételével alaposan összekeverem, majd ezután a a lisztet is hozzáadom. A tésztát kiskanállal forró olajba szaggatom, amikor megsültek, papírtörlőn lecsepegtetem. Porcukorral, lekvárral vagy tetszés szerinti öntettel kínálható.
Kipróbáltuk, nagyon finom. Majd írd meg hogy milyen volt. :) A recept már meg van, már csak a sütőgép kell. :)
2010. júl. 9. 20:31
3/3 A kérdező kommentje:
A receptet neten találtam,de ha ismeri valaki az igazit továbbra is várom! Mert ez bár 90%os,azért mégse 100. :)
2010. júl. 10. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!