Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet csinalni kiszikkadt...

Mit lehet csinalni kiszikkadt piskotatesztabol?

Figyelt kérdés
tegnap sutottem, de elfelejtettem a gyerekem mellett :) mara meg jol kiszikkadt.
2008. nov. 12. 19:21
 1/6 anonim válasza:
100%
Én feldarabolnám, főznék hozzá csokipudingot, dobálnék bele gyümölcsöt, mazsolát...
2008. nov. 12. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Apró kockára vágod, főzöl egy vanília, s egy csoki pudingot, egy kis mazsolát rummal meglocsolsz, s rétegezve egy jénaiba lerakod, míg forró a puding.Piskóta, rá vaníliás puding, mazsola, majd ismét piskóta, rá a csokis puding, mazsola, majd ismét, piskóta, puding mazsola, amíg el nem fogy. Ha tálalod, kiszeded kehelybe, nyomsz rá tejszínhabot, s olyan mint a somlói.


Egy jénaiba lerakod a felkockázott piskótát, készítessz 2 dl neskávét, azzal meglocsolod, majd gála/aranka vanília krémporból készített krémmel rakod le rétegezve.

Tetejére kakaóport szórsz, s olyan lesz mint a tiramisu.

2008. nov. 12. 19:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy még jobban megszárítod, utána ledarálod és lesz olyan édes morzsád, amivel a cukrászok a torták oldalait vonják be.
2008. nov. 12. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
uuu, koszi. Az a majdnem tiramisu jo otlet
2008. nov. 12. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A majdnem tiramisuból úgy lesz tiramisu, ha teszel a krémbe teszel: 1 Gála pudingport, 2 cs. tejszínhab port, és 1 fél rumaromát, meg egy natúr vajkrémet. A piskótát ebbe mártogatod: tejeskávé (3 in 1 poros is jó), fél rumaroma. Rétegezed, és kész. Én ezt a fajta tiramisut szoktam használni, de egy adag nagyon gyorsan eltűnik.
2008. nov. 13. 08:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A piskóta mennyiségétől függően vegyél tejfölt, tegyél bele vaniliás cukrot+cukrot, hogy édes legyen. A tálba így rétegezd: tejföl + piskóta darabok + valamilyen savanykás gyümölcs (legjobb a meggy és a málna) + tejföl - folytasd, míg az anyag el nem fogy. Hagy állni, meglátod, finom lesz (bár elég bizarul hangzik a cukros tejföl. Babapiskótával is jó.)
2008. nov. 14. 05:45
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!