Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A meleg és napsütés miatt...

A meleg és napsütés miatt változott valamit a földieper íze?

Figyelt kérdés
Szeretnék készíteni pár üveg dzsemet. Eddig feltételezem és ahogy olvasgattam, a sok esőtől víz ízű, gyorsan rohadó volt a termés. Viszont egy hete már jó idő van, rengeteg napsütéssel. Változott valamit az eper íze, vagy az idei évben felejtős a befőzés?

2019. jún. 10. 11:51
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy szem eper kb 1 hét alatt fejlődik ki ehetőre, és nem igazán lényeges, hogy ugyanazon a száron korábban hány eperke fulladt bele az esőbe. Nyugodtan készíthetsz bármit, az eddigi időjárás nem befolyásolja a még ki sem fejlődött eper minőségét.
2019. jún. 10. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!