Hogy érdemes nekiállni egy különleges formájú tortának?
Figyelt kérdés
esetünkben grillcsirke formájú lenne.
ha képet tudsz küldeni hasonlóról megköszönném.
2010. júl. 7. 17:17
1/2 anonim válasza:
Sztem a legjobb, ha piskótát megsütitek, többet, betöltitek, és mikor meg van a magassága, akkor faragni.
Macerás, de más nem jut eszembe. Lehet darabonként is, de nem biztos, hogy a krém összetartaná.
2/2 anonim válasza:
szerintem menj el egy cukrászdába és érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!