1/17 anonim válasza:
Valami leves+csalanfozelek sulthussal...
3/17 anonim válasza:
Zöldborsóleves benne főtt karajcsonttal, rántott csirkeszárnyak petrezselymes krumplival, tejfölös-fokhagymás ubisali. Talán még palacsinta, ha lesz hozzá időm.
4/17 anonim válasza:
Tojásleves, rántott csirke, francia saláta
5/17 anonim válasza:
2 tálat rendeltem délre, lesz rajta csülök, csirkemell, camambert, gordon stb.
Vendégeink lesznek de nem vagyok valami jól egészségileg, éppen elég a babámat ellátni meg rendet rakni, nem lenne erőm kedvem főzni is.
6/17 anonim válasza:
Van már friss borsóm, szóval borsóleves újkrumplival, petrezselymes daragaluskával és stíriai metélt.
7/17 anonim válasza:
Sult lazac, krumplipure, parolt sparga
8/17 anonim válasza:
Sült karajszeletek, spárga (fehér és zöld) hollandi mártással
9/17 anonim válasza:
Meggyleves, körömpörkölt csülökkel, főtt krumpli, saláta (az màr sajàt)
10/17 anonim válasza:
Utólag válaszolva: szombaton mi szendvicset ebédeztünk. :D
(költözés előtti házfelújítás közepén vagyunk, reggel elmegyünk otthonról, estig nem vagyunk konyhaközelben, amíg el nem készülünk, ez lesz, én nem bánom, annyira nem vagyok oda a főtt kajáért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!