Szerintetek ez nem normális?
Azt vettem észre , hogy mostanában undorodom a nyers hús látványától.
Egyszerűen nem bírom magam rávenni , hogy hozzáérjek és így elkészíteni sem tudom.
Mindenki mondja , hogy gáz vagyok , meg mi lesz velem , majd ha gyerekem lesz és férjem, és igazat adok nekik ,mert nőként azért kellene ilyen dolgokat is csinálnom.
De annyira undorító!
Az étvágyam is elmegy tőle , ha látnom kell.
Mit tudnék csinálni , hogy ezt a fóbiát legyőzzem?
Én is ilyen vagyok, kényszerből megcsinálom, de aztán 8* mosok kezet...
Kb 20 évesen fogtam meg először.
Előtte még zacskóban sem.
14 éve vagyok vegetáriánus. Pont azért, mert megundorodtam a hús látványától, állagától, szagától. Akkor voltam terhes a fiammal és étteremben dolgoztam. Valamikor a terhességem legelején kaptam tőle undort és azóta nem eszem meg semmilyen formában. Ha meg kellenem ennem kihánynám.
Több év kellett mire eljutottam arra a szintre, hogy újra fel tudjam dolgozni, újra főzzek, süssek vele. Addig a férjem ezt átvállalta. Nagyon türelmesen és jól kezelte azt a pár évemet, amiért szívből hálás vagyok. Most már gond nélkül elkészítem nekik, de enni nem tudok belőle.
Csak annyira rossz ,mert folyamatosan ezzel csesztetnek , és már nem normálisnak érzem magam.
Folyton bűntudatot keltenek bennem :(
Elöször is nem csak egy nö fözhet a családban, másrészt nem kell feltétlen húst is enni egy családnak, harmadszor ha ennyire undorodsz töle, akkor ne csináld.
Ha csak maga a fogása zavar, akkor megoldás lehet orvosi gumikesztyü használata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!