Tudnátok mutatni/írni melegszendvics fajtákat? Elég sűrgős lenne!
Saját recept, máshol még nem láttam. Aztán lehet, csak rossz néven kerestem.
- 1-2 vastag szelet kenyér emberenként (minimum 2 ujjnyi, de jobb a 3)
- Kenyérszeletenként fél, vagy háromnegyed merőkanálnyi bolognai (minél sűrűbb, annál jobb, másképp elázik a kenyér)
- Annyi sajt, amivel ízlés szerint megszórod
A kenyérszeletek belsejét lenyomkodod úgy, mintha csónakot akarnál belőlük csinálni. Érdemes alaposan megnyomkodni, főleg ha régebbi a kenyér. Ha valahol kicsit kilyukad, szórj a lyukra sajtot. Ezután mehet a csónakokba a bolognai, a tetejükre a reszelt sajt, majd az egész a sütőbe. Akkor jó, ha szép aranybarnára pirul a sajt. Ha akarod, cifrázhatod még hagymával, vagy kolbásszal a sajt tetején, de nélkülük is kihívást jelenthet 1-2 ilyen szendvics betolása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!