Beépített elektromos sütőben, grill funkcióval hogyan készítetek melegszendvicset?
A beépített sütőnknél van normál grill és légkeveréses grill is.
- Melyikkel célszerű melegszendvicset készíteni?
- Felülről nézve melyik szintre célszerű tenni a melegszendvicsnek valókat?
- Grillrácsra kell tenni, és alá lejjebb betenni egy tálcát is a lecsöpögések megakadályozására?
- Vagy eleve egy tepsibe kell tenni a szendvicsnek valókat?
- A legfelső szintre be kell tenni a hőelosztó lemezt vagy melegszendvics készítésénél ennek nincs jelentősége?
- Hány fokon célszerű sütni és mennyi idő alatt készül el?
Talán furcsák a kérdések, de még sosem készítettem a beépített sütőben, és érdekelne, hogy másoknál mi a bevált gyakorlat.
A végterméket tekintve, szeretjük, ha az elkészült melegszendvicsek alja is ropogós egy kissé. :)
Melyikkel célszerű melegszendvicset készíteni?
Normál grill
- Felülről nézve melyik szintre célszerű tenni a melegszendvicsnek valókat?
Legfelső
- Grillrácsra kell tenni, és alá lejjebb betenni egy tálcát is a lecsöpögések megakadályozására?
Nem, tepsire kell tenni
- Vagy eleve egy tepsibe kell tenni a szendvicsnek valókat?
Igen
- A legfelső szintre be kell tenni a hőelosztó lemezt vagy melegszendvics készítésénél ennek nincs jelentősége?
Nem kell
- Hány fokon célszerű sütni és mennyi idő alatt készül el?
180ra szoktam allitani, nekem may 5 perc és jo
Köszönöm a gyors választ.
Nem kérdeztem, de gondolom előmelegített sütőbe teszed és a behelyezéstől mérten írtad az 5 percet.
A ma esti vacsoránál kipróbálom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!