Ki hogyan készíti a tojásos tésztát? Tudom, egy egyszerű kaja, de minden hol úgy olvasom, főtt tésztára a tojás ás megsütni. Én eddig mindig külön sütöttem a tojást. Burgonyatörő és úgy keverem a tésztához.
Figyelt kérdés
2019. máj. 4. 14:15
11/12 anonim válasza:
"A nokedli tésztaféle, de épeszű ember tisztában van vele, hogy a kettő nem ugyanaz . Vagy nálad létezik grízes nokedli, mákos nokedli, bolognai nokedli is?"
Miért ne létezhetne??? Aki ennyire begyepesedett, mint te, az ne okoskodjon.
Mellesleg éppen a tojásos tészta esetében még a legkevésbé rugalmas embernél is létezik nokedlival is meg más tésztával is, semmi különbség az elkészítési módban, ezért nincs értele ebbe belekötni részedröl!
12/12 anonim válasza:
Akkor itt az ideje Kérdező, hogy kipróbáld ahogy itt írtuk és ahogy a receptek is írják a tojásos nokedlit!
Csak próbaképpen és rá fogsz jönni, hogy mennyivel finomabb így!
De ha neked úgy ízlett, ahogy a nagyi csinálta, hát csináld úgy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!