Marcipánon kívül milyen lehetőség van bevonni egy tortát?
Figyelt kérdés
spec formájú lesz,(csirke;) de nem akarom marcipánnal. hallottam ilyenrő,hogy formázó csoki(szines). ilyet hol és mennyiért lehet kapni?2010. júl. 6. 09:55
1/7 anonim válasza:
Fondant,de azt készítened kell. Bevonó csokit minden nagyobb üzletben kapsz. Gőz felett felkell melegíteni,és ráönteni a tortára. Az Oetkrnek van olyan is,hogy a zacskót melegvízbe kell tenni,és akkor már öntheted a tortára. De lehet tejszínhab is.
2/7 anonim válasza:
A fondant nagyon jó, a hétvégén próbáltam ki először nagyon jó!
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a linket! nagyon szuper!
most már csak arra kell rájönnöm,hogy legyen a tortának grillcsirke alakja :D nem lesz egyszerű :D
2010. júl. 6. 10:30
4/7 anonim válasza:
Egy jó tömény tejszínes krémmel is be lehet vonni.
5/7 anonim válasza:
Úgy nézne ki, mint egy igazi bőrös ropogós csirke, ha karamellel vonnád be:D
6/7 A kérdező kommentje:
sajnos a karamell nekem sosem sikerül:( tudnál esetleg tippet adni hogy érdemes?
2010. júl. 6. 23:39
7/7 anonim válasza:
ha egy kis ecetet teszel a felolvadt cukorba, akkor nem lesz kemény. az íze nem fog érződni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!