Mihez fogyasztják a gyenge (alig van még szemje) zöldborsót? Vagy annak nézem, de lehet nem is az.
2019. máj. 1. 10:55
2/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyire elterjedt, de anyám - Fejér megyei születésű - csinált olyat, hogy a nagyon korai zöldborsót héjastól párolta meg vajon és az volt a köret, vagy tett levesbe belőle. Finom volt.
3/9 anonim válasza:
Múltkor én is olyan kaját ettem,hogy rizs plusz valamilyen hús,és meg volt párolva mellé héjastól,egyben az a zöldborsó.
4/9 A kérdező kommentje:
Megéltem már egy pár évet, de soha sem hallottam róla, hogy így is fogyasztható.
2019. máj. 1. 13:02
5/9 anonim válasza:
Húslevesbe szokott anyu tenni pár darabot. Finom ízt ad a levesnek.
6/9 anonim válasza:
Én pl : Wokos tészta ételekbe rakom bele.
7/9 anonim válasza:
#4
Ilyen zsenge állapotában (végek, bajuszok levágva)a héjnak pont olyan az íze, mint a zöldborsónak és egyáltalán nem kemény vagy száraz.
8/9 anonim válasza:
Párolva, vagy grillezve, köretnek kiváló!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor csak nekem volt ismeretlen.
2019. máj. 2. 05:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!